Automatto

Meidän jouluun tuli ylläri nimeltään vesirokko. Pukin jännitys maksimoituu pitkästyvään ja kutisevaan Vuun. Isi on valmistanut näitä Riikan ihania automattoja ja toi onneksemme yhden koekäyttöön (kiitos Riikka). Supertyylikkäällä automatolla seikkailevat meillä eläimet, muumit, junat ja autot sulassa sovussa. Ei ole kyllä mikään “vain poikien juttu”!

3 thoughts on “Automatto

  1. voi ei! vesirokkoa tuntuu nyt olevan kamalasti liikkeellä 🙁 toivottavasti Varpu jaksaa silti iloita joulusta. toisaalta, jos vesirokko on pakko sairastaa, niin jouluna on sentään ainakin jotain kivaakin sen vastapainoksi!

  2. Moi! Onko tuo matto mielestäsi sellainen, mitä vois pitää koko ajan lattialla mattona? En oikein pääse käsitykseen materiaalista. Onko se hirmu liukas?

    1. Meillä on ollut vain leikin ajan ja just parasta ettei tarvitse katsella koko aikaa vaan menee pienellä rullalla kaapissa aina leikkien välissä. Matsku ei ole niin paksua, että ajaisi maton roolin.

Leave a Reply