Tuliaisia Nizzasta

pöllö

 

pöllö2

 

Hiljalleen on arki palannut Varpusten kotipesäänkin. Tuliaiset ovat löytäneet paikkansa ja talvisateisiin ja pimeyteen turruttu. Piristävä kotiintulolahja odotti postin joukossa. Sain Hanna Konolalta ihania postikortteja, jotka piristivät kyllä matkalaukun purkamisen lomassa. Kaunistavat nyt tuota ankeeta sähkökaappia eteisessä. Pöllö löytyi Nizzasta Habitatin alehyllystä. Vähän päälle 2 euroa – naurettava hinta, mutta sopi meille. Kaakaotkin oli niin hienoissa purkeissa, että pakkohan niitäkin oli hankkia.
Varpunen-family is back in home (and in darkness and rain, blaah). Few nice things from Nice cheers up a little bit. Owl-bank is from Habitat and cacaos from some department store…don’t remember the name… I also got a little gift from Hanna Konola. Postcards are attached to our ugly electricity cabinet in hall.

3 thoughts on “Tuliaisia Nizzasta

Leave a Reply