love

10 thoughts on “love

  1. Tää blogi on nykyään ihan plääh 🙁 Alkuaikoina tää oli wau, kaikkia kivoja juttuja, mut nyt jotenkin sellanen hutasten tehty fiilis. Välittyy fiilis, ikäänkuin bloggarilla ei olisi tähän enää intoa. ?Annu

  2. Voi harmi Annu, ettei ole siulle tarpeeksi sisältöä. Minulla on aika paljon elämässä tehtävää. Välillä on hijaisempaa täällä, kun tarttee antaa aikaa muualle. Tämä vastaukseni alkaa olla jo päivä murmelina -tyylistä, koska aina silloin tällöin löytyy joku pettynyt lukija, joka ei käsitä, että hiljaisuuteen on syynsä. Ikävää. Jospa sillä aikaa löydät wau kivoja juttuja muualta.

  3. Sööttiä narua! Bauhausista ostin samantyylistä punavalkoista, ei se kyllä ihan noin nättiä ollut 🙂 K-Raudasta täytyy hakea niitä pastelliteippejä, kiitos vinkistä!

  4. Kiiruhdin tänne blogiisi kun pohdin 2,5vuotiaan joulukalenteriin sisältöä. Heti tuli mieleen, että mitähän Varpusen Suki laittaisi Varpulle kalenteriin? Eli onko ideoita tälle mamalle? 😉

Leave a Reply