Nurkat julki

Nyt on viimeistään jokainen nurkka julkaistu. En ole täällä blogissa vastaillut kaikkiin kysymyksiin, mistä mikin tavara on hankittu jne., mutta ne selviää kaupan hyllyillä killuvasta Dekosta. Nyt tarvitsee sitten aloittaa vauhdikas järkkäily ja uudellen sisustaminen, jos meinaa jatkossa jotain uutta ja yllättävää antaa. Nää nurkat on niin nähty. Uusia kujeita ootellessa.

Our home is published Sebtember’s Deko-magazine and soon readable also from Scandinavian Deko‘s iPad issue (October).

19 thoughts on “Nurkat julki

  1. Mutta muista et sul on oma kiva tyyli josta sut tunnistaa heti.Olisi kiva nähdä sulta vanhoja kuvia millainen kotisi on ollut silloin joskus ennen kuin aloit kirjoittaa blogia. Yllätyin lehtijutussa siitä kun myönsit teidän olevan "pihejä"koska olin kuvitellut jotain aivan muuta.

  2. Hieno oli juttu! Ja innolla odottelen uusia kujeita, vaikka vanhatkin vielä kyllä kiinnostaa. 🙂 Onhan siellä uusi kylppärikin!Mutta hei, onko teillä koskaan sotkuista?!?! Sano, että on.. Yhyy..Ps. Sattuuko sulla olemaan nurkissa vielä niitä puukkotarroja? Tarve!

  3. ostinkin dekon juur edellisenä päivänä ja koti sohvalla iloisena yllätyksenä tuli julki, että teidän kotihan siellä näkyi !! Vähintäänkin vuoden päivät blogiasi seuranneena tuli mahtava fiilis, kun kotinne löytyi dekosta! Kylppärikuvia jäin vain kaipailemaan, onneksi niitä täällä sentään on esitetty 😉 Ihana koti teillä :>

  4. I absoultely loved your blog.. although Icouldnt read it.. coz I dont knw how to turn the google translator.. but i am anyways following your blog.. 🙂 simply coz of the beautiful images

  5. Onko tulossa joskus juttu teidän kylppäristä? Muistaakseni täällä oli lähinnä remppakuvia.Kyselee vakkarilukijasi.

  6. Teillä on kyllä kaunis koti. Olen kyllä pitänyt vanhoistakin kodeistasi. Olenko oikeassa, että niitä on joskus esitelty Avotakassakin? (Juu, mä tosiaan LUEN sisustuslehtiä). Mulla on sellainen mielikuva, että olen nähnyt kodin, joka oli aika nuoren tytön asumus, jossa olisi ollut esim. itse askarreltu rasia, jossa oli koristeena verhonipsuja tms. Olithan se sinä?

  7. Mielettömän kaunis koti ja jos ymmärsin oikein, että olit sisustanut Aitan asuntomessuilla, niin myös vau kolminkertaisesti! Mitä kekseliäisyyttä!

  8. Niin kaunis koti, että toivottaisin sinut tervetulleeksi sisustamaan meidänkin kodin :)Ihan sattumalta eksyin, lasten pottaa googlaillessani, tähän sinun blogiisi, enkä nyt malta olla kysymättä asiaa, jota mietin jo Dekoa lukiessani… Miten onnaa tuo automaalaamoon huonekalujen vienti? Minkälaiset speksit siellä pitää antaa?Olen vuosien varrella törmännyt aika ajoin näihin automaalaamossa maalattuihin juttuihin ja nyt olisi ajankohtaista saada omiin tuoleihin, ja toivottavasti vielä löytymättä olevaan pöytäänkin hyvä maalipinta. Saisiko sinulta vinkkiä? Tämä voisi olla vaikka juttutoive Dekoon 😉 DIY kalusteiden uudistus.

Leave a Reply