Kesän jatkot

Meidän parveke on perinteinen 1950-luvun partsi kaikkine aikakauden materiaaleineen. Aaltoileva kaidepelti ihastuttaa ja vihastuttaa, ja kivilattia on kanssa aika tavisratkaisu, mutta koitin nyt hieman matoilla ja kalusteilla freesata. Kävin viime viikolla hakemassa inspistä Minnalta, jolla on parvekkeita kaksi ja sen päälle vielä mahtava terassi. Hän oli ostanut tukevan keittiönpöydän Ikeasta, mikä olikin loistoidea. Tavalliset taittuvat ja kasattavat parvikekalusteet ovat ärsyttävän kiikkeriä ja niiden ääressä syöminen ei ole niin mukavaa. Tuo pöytä ei turhia tutise ja kolme mahtuu ympärille hienosti. Tuolit luonnollisesti eriparia ja erilaiset räsymatot peittävät nyt tuota lattiaa. Salaatit ja yrtit kasvavat nyt suoraan kulhossa, joka on helppo nostaa vaikka sisälle ruokapöytään.

New balcony.

2 thoughts on “Kesän jatkot

  1. Harvinaisen heleän kauniit räsymatot! Olen itekin ajatellut joskus erilaisia partsikalusteita, kuin mitä kaupat vihjaa. Ja aaltopeltiseinän eteen voi kehitellä puusermiä ym., mitä keksiikään…Kynttilöitä syksyksi ja vilttiä kaveriksi.NOPPA

  2. Hyvältä näyttää rouva Varpunen. Pienet mieheni kaappaavat kainaloonsa huomena sen pikku neidin ; ) Joten pitäkää varanne.

Leave a Reply