Voihan viemäri

Kylppäri etenee. Harmittaan vaan vietävästi edelleen meidän asunnon viemäritragedia. Meillä on sellaiset rakennepalkit lattiassa, että viemärille (lue wc-istuimelle) on tasan yksi mahdollinen paikka ja mikä hassuinta, ei edes se vanha paikka. Uudet putket ovat paksumpia, niin istuinta joutui hitusen siirtämään ja sen jälkeenkin saadaan laitettua vain seinäwc, vaikka olisin halunnut sellasen old schoolin. No persikka, eilen illalla kun sitten kävin, niin nyt näyttää vielä siltä ettei sitä seinävessasysteemiäkään ole sen viemärin paikan takia saatu tarpeeksi lähelle seinää, joten nyt meillä sitten tulee olemaan jumalattoman syvä kotelointi tolle systeemille. Voi kiesus ja persikka sanon nyt. Salettiin tulee se pönttökin sitten pidemmälle kuin toi suihkuseinä ja mahtuukohan enää edes suihkuun kun allas tulee vastakkaiselle seinälle. Mursu!
Bathroom problems.

8 thoughts on “Voihan viemäri

  1. Mä elän niin hengessä mukana!nimimerkillä 7 viikkoa odottelua ja seinässä väärät suihkuseinät:(Loppu hyvin, kaikki hyvin? Luotetaan siihen:)

  2. Tiedän tunteen! Mutta se teidän pönttö ei tuu sentään yhtä paljon ulos seinästä ku meitin pesukoneet, jos tästä nyt jotain lohtua ois;) meillä remppa muuten varmaan jatkuu tupareitten aikaan että kihveli soikoon vaan.

  3. Voi eih. Kurjaa. Ja kun näitä juttuja lukee, ei voi olla panikoimatta mitä omassa remontissa vielä mahdollisesti tulee eteen…Mutta hei. Uusin DEKO on IHANA! Ja sun messuille sisustama koti kuvien perusteella ylivoimaisesti makein kaikista! Olen kuolannut juttua jo pitkään ja noukkinut sieltä ideoita uuteen kotiimme. KIITOS!

  4. RTIF Me tumpataan ne remppamiehet pihalle ennen tupareita ja tarvittaessa vaikka tilataan bajamaja pihalle. On nimittäin niin tärkeät juhlat!!! =)Laura, laskennallisesti ei voi kaikilla on niin huono tuuri 😉 Usko, että sulla on ne paremmat kortit, he hee. Ja kiitos, mahtavaa, jos löytyi idiksiä, ihana kuulla <3

  5. Piti munkin tulla tänne sanomaan (ja ekaa kertaa kommentoimaan :), että on kyllä ihan mielettömän hieno messutalon sisustus! Oltiin jo kuopattu messuille meno tänä kesänä etäisyys- ja aikatauluongelmien takia, mutta uusimman Dekon ansiosta tuli melkein pakottava tarve miettiä asiaa uudestaan… :DJa voi harmitus tuo viemärihomma! Kuulostaa niin tutulta kaikki nää pienemmät ja isommat remppatakaiskut. Sympatiaa ja tsemppiä.

  6. No hitsin pimpulat! Osaahan olla ärsyttävää kun tulee eteen tommosia ylläreitä! Meillä remppamies on laittanut isot valkoiset laatat eri tasoon. Noin viisi on ulompana kuin muut ja suihkun kohdalla olevat mustat mosaiikit on kuin tonavan putoukset. Valkoinen ja musta saumausaine ovat sekoittuneet hiukan keskenään paikka paikoin. Se on sit mukava jos joskus tahtois myydä pois. Remppamiehessä ei siis ois kannattanut säästää meiän tapauksessa.Sitten tilattiin uudet hanat koko asuntoon ja asentaja niille. Asentaja toi väärän hanan keittiöön. Kylppäriin oli porannut kalusteen sivuun sen pyöreän reiän, mikä kai yleensä laitetaan pideetä varten, mutta tarkoituksella ei oltu tehty sitä edellistä varten kun johto riitti tosi hyvin sieltä alta ja oli kauniimpi sillä tavalla. Argh. Voihan yllärit!Luin tuon Lauran kommentin ja siihen on pakko yhtyä. Aitta on huikea kohde ja aivan mahtavaa että olet päässyt sisustamaan sen! Tahtoisin päästä näkemään sen ihan livenä :).

Leave a Reply