Varpu 2 v.

21 thoughts on “Varpu 2 v.

  1. Onnea Varpu!Meillä vietettiin vasta 1-v synttäreitä mutta ehdin jo suunnitella että ensi vuonna mennään punavalkoisella,saatanpa silloin palata kuviisi inspiraatioksi,ihanat piparminttujuhlat,niin raikasta!

  2. Mikä kamera sulla on käytössä?Ja aivan ihanat synttärit näyttäis olevan! Onnea tyttärellesi 🙂

  3. Onnea pieni Varpu! Ihanat synttärijuhlat näyttävät olleen. Kävin kurkistelemassa vinkkejä synttärijuhlia varten, kun oma tyttäreni täyttää lokakuussa 2 vuotta 🙂

  4. Ihan MAHTAVA kakku teidän Varpulla! Olisipa mulla yhtä hieno, kun täytän kuukauden kuluttua 30 v.Ostin tässä uuden Dekon. Olin ihan mykistynyt siitä, miten paljon inspiraatiota sain yhdestä ainoasta jutusta!! Jos olisin liikkeellä Kokkolassa päin, kävisin katsomassa livenä, mutta onneksi on tuo juttu! Mieletöntä, upeaa, kiitos!

  5. Kiitos!Scaredy-cat, ja tuplakiitos sinulle, ihana viesti <3 Kiva kun olet saanut idiksiä, nyt eikun sisustamaan. Juu sinne Kokkolaan on kyl aika matka, joten jos ei ole muuta kulmilla, niin päiväretkeksi aika puserrus 😉 Lue lehteä, hyvä ratkaisu =D

  6. Ihana synttärikattaus! Anteeksi aiheeseen liittymätön kysymys, mutta miten/mitä sinä oikein treenaat?! Äkkiä tännekin tuollaiset käsivarret! 😀 En tiennytkään että olet tuollainen muskelimimmi!Terveisin yksi pullero ei-niin-muskelimimmi :/

Leave a Reply