Ny opetellaan varit

Kehuin jo edellisessa postauksessa tuota italialaista kirjakauppaa, ah mita ihanuuksia. Kaikki Bruno Munaritkin olisi ollut hyllyssa, mutta tuo kielimuuri estaa hieman ostelua. Tamakin lasten varioppi jo vuodelta 1945. Kunhan V heraa paikkareilta, me opetellaan varit. Punainen jo osataan.

PS. Aiti osti minivihkon

Lovely color learning book for kids from 1945!

PS. Mom bought a tiny book.

7 thoughts on “Ny opetellaan varit

  1. OT: Tietääkö kukaan miksei "m2 on neliö"-blogia enää pääse lukemaan? Oletan, että Varpusen blogin lukijat ovat lukeneet myös tuota m2:sta.

  2. Hei Suki,oletko kuullut, että saksalaisessa lastenmuotilehdessä nimeltä Luna (Nr. 25/April)http://www.lunamag.de/cms/luna-kindermode-lunamagazin/einzelheftbestellungesitellään blogisi? Jutussa kehutaan blogin viehättävää kuvakieltä, josta pystyy nauttimaan osaamatta sanaakaan suomea ;-)En tiedä kuinka paljon saksalaislukijoita sinulle on nyt kertynyt, mutta ajattelin kysyä, olisiko mahdollista, että mainitsisit blogissasi täällä Berliinin Marimekossa nyt tulevina to-la järjestettävät puuha-pajat (Käsittääkseni olet ollut niissä mukana Suomessa)? Niissä on tarkoitus askarrella päällikönkoruja sekä muita pieniä tasaraita- tai Marikangasjuttuja (kuten Surrur-kirjan julkistamistilaisuudessa). Paikalle ovat tervetulleita kaikki halukkaat!Mikäli haluat vinkata tästä, ohessa osoite:Alte Schönhauser Str. 42ja paikalla olemme klo 11-20.Halutessasi tavoitat minut osoittestaberlin@marimekko.det.mimmi

Leave a Reply