Regards from Rome.

Terveiset Roomasta, taalla on ihanaa. Aiti on nahnyt Romuluksen ja Remuksen, Pietarin kahleet, Colosseumin, Espanjalaiset portaat, Caravaggion La Buona Venturan sun muuta. V samat asiat omalla mielikuvituksella ja sanoilla: Kissojen valtakunta (vanhat rauniot), Ponyon aiti ja isi (jotkut antiikin Kreikan tookapukuiset patsaat) ja kissabussilla ajelu (kaksikerroksinen kiertoajelubussi). Huomenna Vatikaaniin tai elaintarhaan.  
Regards from Rome, this sure is lovely place!

14 thoughts on “Regards from Rome.

  1. Tyylikäs pieni kosmopoliitti 🙂 Lasit on huikeat,onko ihan lasten mallia ja mistä olet löytänyt?Meillä neidillä ne perus Baby Banzit jotka rumuuden lisäksi on epäkäytännöllisetkin.Ja kengätkin on ihan nappiin,matkamekkoa ihastelin jo aiemmassa postauksessasi.Ihanalta kuulostaa matkanne,nautinnollisia hetkiä siellä!

  2. Mikä tyylilyyli 😀 Me aloitamme kesän reilin Roomasta ja täytyy sanoa että Varpun näkemät ja kokemat asiat kuulostaa paljon houkuttelevammilta kuin äidin 😉 Mieheni taas pitäisi enemmän niistä äidin näkemistä, eli eiköhän me hyvin viihdytä 😀

  3. Eka kertaa tänne kommentoin,kun Italia on yksi suosikeistani.Niin on nätti tyttönen upeine aurinkolaseineen.Caprille olen kaipaillut,mutta onkuulemma maailman kallein kaupunki,kyllä Roomakinkelpaisi.Viihtykää ja nauttikaa!

  4. Hei!Haluaisitkohan vinkata jonkin kivan sivuston josta voisi tilata postereita? Sisustan poikaystäväni kanssa ensimmäistä yhteistä asuntoa, ja valkoiset seinät huutavat jotain seinille. Olen laittanut tämän kysymyksen myös muille seuraamilleni ihanille bloginpitäjille, jotta saisin mahd. paljon mielenkiintoisia ostopaikkoja 🙂 Kiitos paljon!!-Halle-

  5. Ihana kuva Varpusta uuden Kaksplussan kannessa! Tunnistin hänet tämän kuvan perusteella, sitten vasta luin kansitarinan 🙂

Leave a Reply