Maalaismarkkinat

Minulla on pärekausi. Tänään oltiin pääsiäsnoitana maalaismarkkinoilla Hakaniemessä ja mukaan tarttui hieno roskis. Se makso 28 e, mutta koska se oli ollut myyjän riesana jo koko talven, hän halusi siitä eroon 10 eurolla. Minulla oli vain 8 e. Kaupat tuli.
PS. Huomaa rusina ja kuiva aprikoosi.

I’m in love with this kind of wood baskets. I don’t know the word for the material…shake/splinter? This morning we visited at market and I bought this beauti with my only 8 euros. It cost 28 euros, but the seller really didn’t love that thing and let me took it almost for free, he hee.

PS. notice that dried raisin and apricot.

5 thoughts on “Maalaismarkkinat

  1. Mullakin on ollut pärekausi jo pidemmän aikaa, mut hinnat hirvittäny sen verran etten oo saanu hankittua kotiin mitään 🙁 Ymmärrän kyllä hinnanmuodostumisen, mutta kun ei ole tuohta ni ei ole 😀 Kiva pönttö!

Leave a Reply