Huh, mitä menoa.

photos Petra Bindel / Dwell

Anteeksi. Nyt ei ehdi. Ei millään. Sen verran vauhtia elossamme, että jossain tiloissa pystyin esimerkiksi blackouttaamaan pankkikorttini tunnusluvun, sen jota käytän päivittäin noin 4 kertaa. Taotaan, kun rauta on kuuma, niiko vanha rakas mummo tapas sanoa.
Pienimuotoinen tilanneraportti kuitenkin Varpusten lainapesästä. Kotimme on nyt ilmestynyt Dwell-lehteen ja esimakua saa heidän nettisivuiltaan. Siellä kylläkin vain osa kuvista, mutta makupaloja lehteä odotellessa.  Hauskintahan tässä on se, että he halusivat tulla kuvaamaan ennen remonttia, mutta huippukuvaaja Petra Bindelin käsissä ei tuo keittiökään yhtään pöllöltä näytä.
Toinen mukava uutinen on se, että äiti Varpunen on jatkossa Marimekon suunnittelukilpailussa kymmenen parhaan joukossa. Pisara-säkkituolini/tyynyni pääsee nyt lauantaina valmistukseen ihan Marimekon ompelijoiden avustuksella. Innoissani menen sinne puuhaamaan ja pidän teidät ajan tasalla miten veikeätä oli!
Töissä on mukava hurry päällä, josta luonnollisesti en voi täällä sen enempää hehkuttaa, mutta sanonpa vaan, että kannattaa olla tarkkana. Monessa suhteessa.

Dear English readers, sorry this hurry. I have to recommend Google translate…

41 thoughts on “Huh, mitä menoa.

  1. Yhdyn Lauraan, nuo kuvat kodistanne veti sanattomaksi – aivan hengästyttävän puhdaslinjaista ja selkeää <3 Pidetään myös kovasti peukkuja kilpailun merkeissä!

  2. Niin huokui into ja enerkia tekstistä että saattoi jopa hieman tarttua tänne ruudun toiselle puolelle :)Ei muuta kun lisää myötätuulta sinne teille!

  3. onnittelut dwellin sivuille pääsyn johdosta! hyvin sopii kyllä lehden linjaan. lehti matkalla vielä, mutta pian pääsen itse jutun kimppuun! 🙂

  4. i am here for the first time… and i felt in love. your home is just amazing!!! do you have a room at your home, i can live in???? FANTASTIC.i will come back 😉 for sure!

  5. Ei voi olla totta! Ostin maanantaina Dwell-lehden nimenomaan "sen suomalaisartikkelin" takia, vaikka en sita yleensa luekaan. Olen seurannut blogiasi vasta muutaman kuukauden, enka olisi voinut kuvitella tallaista yhteensattumaa. Kotinne nayttaa upealta! Terveisia Massachusettsista, ja oikein hyvaa alkukevatta!

  6. Lovely apartement! I always try to find inspiration by finnish essential decorativism. I love the bright light that floods your houses!Here are some pics of minehttp://shhhmydarling.blogspot.com/

  7. HUGE congrats! I just bought the magazine on my iPad and I'm so gonna read…every…single…word…they wrote about your fantastic house! :DI'm very happy for you all…I'm sure this will bring a lot of incredible nice things.You deserve it.Thanks for inspiring us.Ciao!

  8. Kauniin raikkaita ja valoisia kuvia! En ole ikinä oikein lämmennyt kirkkaansiniselle värille, mutta teidän kodissa sekin näyttää yllättävän hyvältä.

  9. Loved the photo spread in Dwell. Excellent design taste, coupled with creativity, and on a budget! The blog photos are excellent and I love the name. I have a blog called sparrows&spatulas– sparrow for baby otis and spatula for the cooking utensil… I'll continue to follow you online! Good luck!

Leave a Reply