Keittiön koneet

Nyt on kodinkoneet tilattu ja perjantaina tulee keittiön puuseppä kylään. Astianpesukoneeksi otettiin Miele, kun niillä pääsee miltei maailman matalimpaan, 4 cm:n sokkeliin (kun minusta se 15 cm on turhaa ja rumaa). En ymmärrä miksi kukaan on alkuaankaan suunnitellut sitä niin korkeaksi ja että se on vielä muotoutunut standardiksi. Jos nyt halutaan suojata ovia vaikka imurin kolhuilta, niin ei meidän suutin ole ainakaan yli tuon 4 cm:n. Sillä sipuli.
Uuniksi otettiin valkoinen Smeg ja jääkaapiksi tuo ihanuus yhtenäisellä ovella. Lieden ostaminen olikin hieman hankalampi. Jos nyt hyvin käy, niin valkoinen kahden keittotason induktio tulee matkalaukussa Ranskan “gigantista” kaverin mukana, kun mikään suuri merkki ei ole hoksannut sitä rueta valmistamaan saatikka Suomeen myymään. Kyl on markkinat.

11 thoughts on “Keittiön koneet

  1. Näyttää tosi hyvältä. Ja alkaa näyttämään myös siltä, että myö ei taideta tulla enää kylään. Rupeaa vaan harmittamaan.

  2. oi, hienolta näyttää! saisinko kysyä, mistä hankitte smegin jääkaapin? ollaan myös muuttamassa omaan asuntoon ja smegiä hankkimassa. onkohan esim. ambiente direct halvempi kuin ostaa jostain suomesta? Olisin kiitollinen vinkeistä.t. anna, uskollinen lukijasi 🙂

  3. Kiitos astianpesukonevinkistä! Mietin itse ihan samaa, kun tässä uutta keittiötä piirtelin. Sympatiseeraan muuten hurjasti teitä putkiremppaevakoita, odotellaan, että päästään viemään tavaroita ylihuomenna evakkoasuntoon (omakotitalosta yksiöön, hurraa 😀 ), kun remppamiehet paukkaavat paikalle ja talosta lähtee alakerta. Huoh, mutta kyllä se varmasti kannattaa. Tsemppiä sinne!

  4. Heippa, asiani ei liity laisinkan tähän postaukseen, mutta en näin hätäisesti löytänyt mistään liesitasonne merkkiä. Itselläni remppa tulossa ja valkoinen 2-levyinen liesitaso haussa.. Kiitokset avusta jo etukäteen.

Leave a Reply