Eettiset ihanuudet ovat saapuneet

Pitkäaikainen odotus on nyt palkittu! Ensimmäiset kappaleet ovat valmistuneet ja saapuneet myyntiin kaukaa Etelä-Afrikasta. MUM’s työllistää köyhissä oloissa eläviä äitejä ja mahdollistaa yksinhuoltajiksi jääneiden kotona työskentelyn. Naiset saavat suunnitellut mallit ja materiaalit työpajasta. He valmistavat tuotteita kotonaan ja pystyvät näin hoitamaan lapset ja hankimaan elantoa. Jokainen suunnittelemani kappale on käsinkirjailtu ja niitä on rajoitettu erä MUM’sin webshopissa.
Tilaukset tehdään tilauslomakkeella, hinnat clutch 160 e ja tyynyliina 65 e.

Long expectation is awarded! The first pieces are completed and came from South Africa. MUM’s employ mothers who live in poor conditions and let them work at home. Women gets models and materials from workshop and manufacture products at home. That help them to take care of children and earn some money. Every clutch is hand embroidered and limited edition can buy from MUM’s Webshop.
Ordersheet can be found from here, prices: clutch 160 euros and pillow cover 65 euros.

17 thoughts on “Eettiset ihanuudet ovat saapuneet

  1. Love them. Congratulations! And how wonderful this is also supporting South African mums in poverty! P.s. I tried the link to the webshop, doesn't seems work for purchasing yet though!

  2. Tilaukset tehdään tilauslomakkeella (lisäsin tuonne tekstin loppuun), hinnat clutch 160 e ja tyynyliina 65 e. Ordersheet can be found from MUM's page (sorry only in Finnish), prices: clutch 160 euros and pillow cover 65 euros. I guess it is easiest to order by sending an e-mail: info@kotiprojekti.fi

  3. Upeita!! Voiko tuota tyynynpäällistä pestä? Haluan sen, mutta meidän tahmaisessa perheessä tarvii kyllä olla pestävä, joten se seikka on eka varmistettava.

  4. Oih, ihania kommentteja täällä.. Vastauksena Sarille, että kyllä päällisen voi pestä. Nurinperin vaan ja koneeseen. Tykkäävät kieppua max 40+ asteessa. tv MUM`s-emo.

Leave a Reply