Paperilla valmista

ovelta_päin

Yövuoro on saanut vihdoin valmiiksi kylpyhuonesuunnitelman ja tuotevalinnat. Luonnollisesti piti taasen tehdä vähän vaikemman kaavan kautta, jotta varmasti pääsee toimittamaan 4 VTT:n tyypihyväksyntätodistusta, kotelointien rakennekuvia sun muita isännöitsijälle, urakoitsijalle ja rakennusvalvojalle. Jos olisi kyseessä omakotitalo, niin sähän voisit valita hanan kuin hanan sinne omalla vastuulla, mutta koitappa tehdä taloyhtiön yleisurakassa putkikotelointeja, seinähanoja ja -viemäreitä. Lisähaasteen tuo valaistus ja sen vaadittava IP44-luokka. Style, mittojen mukaan ja vedenpitävä. Hoidettu!

Saap nähä kuis Varpusten käy – kaikki paperilla ja paperit kaikilla. Pidän teitä projektissa kartalla ja kerron kuinka putkimiehet väsytetään. Lopputulos esitellään arvanettekin missä. Tarkat tiedot ja sepustukset sitten siellä, mutta matkakuulumisia täällä. Nyt vasta alkaa tylsiä kuvia tulemaan! Niitä ei pelasta edes Canon EOS 60D.

Bathroom plans. Ready to go!

16 thoughts on “Paperilla valmista

  1. Oiii, miten ihanan simppeli mutta samalla niin mahdottoman tyylikäs kylppäri täällä näkyy! Pidän peukut teille pystyssä ja ootan innolla valmiista kuvia! Mukavaa evakkoa :)!Ainiin, kuinkas kauan tommonen putkiremppa sitten kestääkään?

  2. Hipsu, meillä on luvattu supernopeeta (vaikkakin perinteisellä tyylillä) 3,5 kk, lähtisin itse karkeasti min. 4 kk.Puti, for sure! Millos alotetaan?

  3. Uusi lukija täällä innolla selailee blogiasi. Hih, uuden as oy lain myötä toden totta remontin tekeminen ja niiden suunnittelu toi aikaan valtavasti lisää hommaa.. jokaiselle. Nimimerkillä täällä yksi isännöitsijä 🙂

  4. Näyttää hyvältä, innollan odotan remppapostauksia! Tulin maanantaina Japanista ja ihastuin Nikkossa hostellin lavuaariin, joka oli juurikin tuollainen kulmikas. Otin jopa kuvan, että sit kun tulee lavuaarintarve, niin voin näyttää kaupassa, mitä haen 😀

  5. Wau, upea!!! Kiitos, kun saamme seurata remonttianne :). Olen aivan pöyristynyt edellisestä postauksesta, olkaamme onnellisia jokaisesta kauniista kuvasta, jotka meidän iloksemme päivität!!! Ja kiitos siitä ajasta, jonka meille "uhraat" 🙂 Voimia remonttiprojektiin ja aurinkoista kevättä! t. uskollinen lukija -susu-

  6. Tosi hyvältä näyttää. Olisin halunnut myös tuollaisen seinään kiinnitettävän hanan, mutta se vain jäi jossain vaiheessa suunnitelmista pois.

  7. Hienolta näyttää :)Nykyään kerrostalojen remontointi on todella tarkkaa puuhaa. Monta asuntoa vuosien varrella remontoineena huomaa kyllä lainsäädännön muuttuneen tiukemmaksi.Seinästä tuleva hana on todella hieno. Minulla oli sellainen Volan malli edellisessä asunnossa, ai että oli upea. Sittemmin huoneistoon on tullut putkiremontti ja yhtiö ei antanut moista enää laittaa, niinpä heittivät hienon (muutaman vuoden vanhan) Volan jätelavalle, josta kauhistunut huoneiston omistaja sen otti talteen takaisin itselleen.

  8. Hyvältä näyttää! Olisin tiedustellut, miltä valmistajalta löysitte ko. lavuaarin? Itse olen tuloksetta etsinyt juuri samanlaista, posliinista allasta. Kiitos, jos viitsit kommentoida!

  9. Paperisota taloyhtiön suuntaan on kasvanut muutaman viime vuoden aikana aivan älyttömästi. Ennen remonteissa ei hallinnointikuluja tarvinnut liittää remonttiin muuten kuin työmaakäyntien osalta, mutta nyt alkaa paperisota viemään sen verran työaikaa, että niillekin tunneille pitää saada palkkaa. En usko, että remontoinnin laatu nousee tällä rumballa, hyötyjää ei taida ollakaan…

Leave a Reply