Koukussa

Virkkaus on vallannut minutkin. Musta tuntuun kässäkerhoihin en ole päässyt vielä kertaakaan, vaikka kovasti olen halunnut. Äitillä puikot suhaa ja nyt näppärä työkaverinikin näytti ihastuttavia tuotoksiaan. Kyllähän se oli koitettava itsekin. Kori tuli niin ettei mitään. Ja kun Ogelista osti trikoota, niin sai kaupanpäälle tuollaista nättiä kaksvärilankaa. Mitähän siitä keksisi.
DIY-basket.

6 thoughts on “Koukussa

  1. Voiei! Mä neulon todella paljon ja toi kaupanpäällislanka meinas saada mut epätoivon partaalle. Karkeaa, muovista ja jäykkää. Eli jos tuntuu, ettei neulominen nappaa, niin vaihda lanka. Neulova ystäväni totesi tuosta langasta, että on niin kamalaa että sen maahantuonti pitäisi kieltää 🙂 Siis ominaisuuksiltaan kamalaa, ulkonässähän ei mitään vikaa ole.

  2. Jonna,Trikookudetta saa Ogelista eli Oulunkylän ostarin lankamaailmasta.Anonyymi – eli teen tupsuja siitä =)Spots. Ompelukerhon jälki-istunto. Henkilökohtainen avustaja tällaiselle puikkoapuskille! Heh, sopii!

Leave a Reply