Kirjainpeli

Mentiin tänään bussilla Ikeaan. Ostettiin ootellessa Charley Harperin kirjainpeli. No siitä voi V tunnistaa eläimiä ja äiti opetalla enkuksi.
Today we went to Ikea by buss. Before the buss left, we bought a Charley Harper’s letter game from Kiasma. V can learn animals from pictures, mother learn english names.

4 thoughts on “Kirjainpeli

  1. Tykkään kauheesti kaikista tommosista A niinku apina-jutuista ja -kuvista, mutta en voi semmosia enää hankkia, siis ainakaan enkuksi, koska tuo tytär on liian kiinnostunut siitä että millä kirjaimella mikäkin alkaa. "Äm niinku apina, ei se voi äiti olla niin? Se on että Aa niin apina…" 😀

  2. Ikeastako löytyy Harperin kirjainpeli??? :OHeti Ikeaan.. yksi Harperin kirja, ja värityskirja löytyy, mutta peliä olen kaivannut…(Kiasman shopissa tais ollua joku, mut silloin en raaskinut ostaa.)heti Ikeaan nyt siis..kunhan kauppa aukeaa ;).Mitähän maksoi,jos voin udella.T: Harper-fani Terhi

  3. Ai anteeksi. kiirehdin liikaa :DLuin tuon englanninkielisen kirjoituksesi ja huomasin, että tosiaan tuolta Kiasmasta ostettu :D..Ihmettelinkin tovin, että miten Ikea on tuollaisia saanut :Dnyt tämä onneton raukkaparka menee lepuuttamaan vihdoin päätään yöunille :Pehkä sieltä kiasmasta kuitenkin haen tuon.T: edellinen Harper-fani

Leave a Reply