Tiskirätti II

12 thoughts on “Tiskirätti II

  1. Mulla on ollut pahasti ennakkoluuloja näiden pyyhkimis ja kuivaustehoa kohtaan, onko tämä ihan samanlainen käytössä kuin sieniliinakin?

  2. Nää on kyllä hyviä, paranee vain muutaman konepesun jälkeen. Onko tää ihan Novitan Bambu-lankaa, kun tuntuu ettei sitä enää meinaa löytää, vai löysitkö jostain muualta?

  3. Hieno tuli! Riittiks ne kolkytviis silmukkaa mun seittemänkymmenen sijaan:) heh….olisitpa nähny pipon jonka virkkasin Sisulle. Nooh meidän äiti sai ainakin makeat naurut, että se siitä:)

  4. Pitäis kyllä itsekin kokeilla. Taidot vois just ja just riittää tuohon. 😀 Olen myös hamstrannut Kiertin tiskirättejä.

  5. olen myös tehnyt tällaisia. imukyky paranee vielä muutaman pesun jälkeen huomattavasti! ei enää ikinä haisevia tiskirättejä, konepestävät neulerätit ovat paljon kivemman näköisiä, kivemman tuntuisia ja muutenkin toimivampia.

  6. Onpas kaunis. Nyt lähti meidän tsikirätit vaihtoon, tuollaisen osaan melko varmasti (vannomatta paras) neuloa näillä olemattomilla kädentaidoillani.Blogisi on aivan valloittava, löysin sen juuri ja olen aivan ihastunut!

Leave a Reply