Lisää lahjoja

Olen vihkohullu ja sama se onko sivut tyhjiä vai täysiä. Pienet kirjaset ovat niin ihania selattavia. V sai auto- ja junamatkojen pelastajan, pikkudvd-soitin-töllön. Muutoin se toimii yhtälailla cd-soittimena. Teletapit ovat jo kovassa katselussa, nyt kun vain opittaisiin että katsoa saa, muttei koskea. Tuo on aivan uskomattoman kätsy peli. Sen avulla on jo nyt opittu se “tappien tassi” (= teletappien erikoinen tanssi).

More christmas gifts. Mother loves the little notebooks! Varpu got a small tv-dvd-cd player. Makes our car/train trips SO much easier. She watch Teletubbies from it and knows now how to dance like Tubbies.

13 thoughts on “Lisää lahjoja

  1. Ihan pakko kertoa, että tunnistin sun tyylin erään sisustuslehden jutusta. Lueskelin lehteä ja ajattelin, että kylläpä on tuttu tyyli! Lehden alkupäässä oli sitten kuvia toimittajista, ja ainakin tuo profiilikuvasi näyttää hyvin samalta.Ajattelin, että tämän jutun kokoaja ei VOI olla kukaan muu 😉

  2. tollanen dvd härveli olis khyl kovvaa kammaa meilläki…oppiskohan meiänki pienet keskittymään vain lastenohjelmien katsomiseen koneen hajottamisen sijasta:D

  3. Samma här. Se on kyllä tosi selkeästi nähtävissä. Ja kivaa, että sieltä näkee lisää ihania ideoitasi ja mm. mahtavaa värisilmää. Siinäpä syy miksi lehti on lähtenyt tilaukseen ainoana suomalaisena sisustuslehtenä. :)Hei mikä on tuo ruutupaperirulla, joka on muutaman kerran vilahtanut kuvissasi ja mistä sitä saapi? Tahtoo!

  4. pakko kommentoida, että onpa supersymppis kuva varpusta! rupesi oikein hymyilyttämään 🙂 hyvää uutta vuotta!

  5. Kiitos – Thank you!Ballohedi, vaikeata on, mutta onneksi tuossa voi kääntää myös sen näytön niiko kokonaan kanneksi, niin että nappulat jää alle ja pelkkä ruutu näkyvissä. Ei ainakaan mene stoppi tai kelaus koko ajan päälle =)Annu, 10 pistettä tilausvalinnastasi. Kiitos 😉 Se on teippirulla, jonka tilasin muistaakseni sieltä Papermash nettikaupasta.M S All these are from Marimekko (in that picture) Quite often from H&M, he hee.Anonymos, pikkuset on Napa Galleriasta ja iso joulupukinkontista, johon lahjan antaja saa täällä halutessaan vastata =)

  6. minkä merkin soitin tuo on?kiitos blogista! dekossakin oli ihailtavaa! hieno "käsiala" sulla sisutusjuttuihin!toivon kaikkea hyvää uudelle vuodelle!

Leave a Reply