Joululahjoja

V on ollut kilttinä. Tässä vasta muutama ihanista lahjoista. Joululahjanukke sai jo uudet vaatteet, kun äiti, mummi ja isi pääsivät sillä leikkimään. Mummi kutoi pipon, isi kaulaliinan ja äiti ompeli hameen ja paidan.
Tänä jouluna V, 1 v. 5 kk, on oppinut puhumaan jo ihan todella paljon. Kolmen sanan lauseita mennen tullen ja kitaran säestyksellä Ihahaan kolme ensimmäistä lausetta. Ihanaa kuunneltavaa.

V got so many christmas presents, here just a few of those. Cooking theme and the first doll. Grandmother knitted a beanie, dad knitted the scarf and mother sewed the dress.
This christmas V (1 year, 5 months) talks so much. Three words sentences and sings Ihahaa-songs first three lines, too lovely to listen.

4 thoughts on “Joululahjoja

  1. Ihania lahjoja varpu saanut 🙂 puhuupas hän myös paljon! meillä on kohta 1v6kk ikäinen poika eikä muita sanoja tule kuin siskojen nimet, tosin niistäkin puuttuu eka kirjaimet 😀

  2. Oi, Varpun ilme oli varmaan näkemisen arvoinen! Laulut ja puheet on kiva ottaa videolle. Niistä riittää iloa myöhemminkin. Meillä on vuodet naurettu siskon puhetta kasetilla. Muistuu sitä kuunnellessa ihanat hetket mieleen.

Leave a Reply