Palloja ja munaleipä

Meillä ollaan nyt jo viidettä päivää kuumeen kourissa. Vlla yksi yösairaalavisiitti ja toinen päivystyslääkärikäynti tehty ja nyt odotellaan, josko virus voisi lähteä pikkuhiljaa. Kuume ei meinannut aluksi lähteä laskuun millään ja nyt kun sitä pystyy jo hieman hallitsemaan, lisäksi paukahtaa silmätulehdus ja alkava korvatulehdus. Ollaan katottu Muumeja ja Barbapapaa AIKA paljon. Myös piirretty. Mä en tiedä kuvittelenko jotain superkynänkäyttäjää tuosta Vsta, mutta neiti 1 v 5 kk pyörittää ympyröitä paperille ja sanoo “pallo, pallo”. Aivan selvästi, pallojahan siinä!
Työkaverini kertoi tehneensä joskus tyttärelleen leikkiruokia huovasta. Meillä kokkaillaan jo ihan hulluna, joten kiitos J vinkistä. Nyt meillä voidaan jo paistaa muna ja tehdä salaattileipä sen kanssa. Huomenna lisukkeeksi tulee nakki, keitetty muna, omena, päärynä ja juustoviipale.

V has now the fifth day in horrible fever. Some virus and just have to wait till it’s gone. We have watch Moomins and Barbapapa about 100 times. And drew a lot. I’m so proud of V. She’s 1 y 5 month and draws circuits and says Ball, ball. Wow, yes those are balls! Great I think! 
I made some play foods and more tommorrow. Now we have bread, salad and egg, tomorrow pear, apple, cheese, sausage more..

5 thoughts on “Palloja ja munaleipä

  1. Voi Varpua, toivottavasti pienen siivet kantavat taas pian.Minäkin olen tarjoillut 1-vuotiaalleni toiveikkaana piirustusvälineitä. Ei ole viiva vielä kovin vakaa – kynillä hakataan reikiä paperiin vielä tässä vaiheessa. Isänpäiväkortti saatiin kyllä nippa nappa tehtyä tällä tekniikalla.

Leave a Reply