Laihialaisten muumilandia

Meillä on heppailun rinnalla tajuton muumibuumi, joka huipentuu joka viikkoiseen laihialaisten muumimaailmaan eli Forumin Moomin shoppiin. Ei ole lauantai eikä mikään ellei Varpu pääse ihastelemaan Muumeja ihan livenä, jos näin voi asian ilmaista. Ne vaan on siirtänyt johonkin varastoon sen ison Muumimamman. Kertokaa, jos tiedätte missä se piileksii.
Samaan säästeliäisyyteen sopii nämä kummitädiltä kiertoon tulleet Muumipeikko-sarjakuvat. Aivan ihastuttava setti, jonka lukemiseen on vielä aikaa, mutta boksia ihastellaan jo ihan tosissaan.

Kirppikseltä löytyi kolmas metallinen haarukkalusikkaveitsikori. Nyt on kolme, kun vain keksii mitä niillä tekis.

We have a great Moomin boom! Every Saturday I take Varpu to Forum’s Moomin shop to see shelves full on Moomins. What a joy!
I found third cutlery stand from fleamarket. Now I have three of those, just need to figure out what I am going to do with those.

7 thoughts on “Laihialaisten muumilandia

  1. Mahtavaa kun lapsille ei oikeasti tarvitse olla mitään suurta ja ihmeellistä, vaan he tulevat onnelliseksi ihan kun pääsevät vain katsomaan jotain suosikkiasiaa. Eikä katsominen onneksi maksa mitään, ellei kyseessä ole joku oikea Muumimaa vai vastaava.

  2. Ihana otsikko, nauratti jo kun klikkasin tämän blogin auki ja arvailin, että mistähän täällä nyt kerrotaan! 😀 Lapsille tosiaan riittää pienet ilon aiheet päivän piristäjiksi!

  3. Meillä mennään ihan synkassa! Pikku A:n lauluvalikoima on: "Ihhahhaa-ihhahhaa…" ja "Paapapapaapapapaapapapaaapa-maamamamaamamamaammamamaam…"

Leave a Reply