Niskasta kiinni

Vihdoin jaksoin puuhastella jotain töiden jälkeen. Pakko myöntää, että työpäivät ja lapsiarki imaisee mehuja ja to do. -lista pitenee päivä päivältä. Onneksi joulu potkii pyllylle ja sain vihdoin ommeltua meille ainaskii juhlaliinan. Lunastin työkuvauksista Frösö Handtryckin Coco-kankaan, jonka on suunnitellut Pia Wallen. Sopivan yksinkertainen meidän makuun, mutta tuo ketju tekee kuitenkin juhlavaksi. Niin ja siis ostopaikkana on tämä Textilgalleran-nettikauppa.
Lisäksi tein pieniä joulukokeiluja neonkeltaisesta pahvista. Eikös norsu tuo onnea kotiin?

Finally I got something to do from my To do. -list. When you have a daily work and evenings with kids, you don’t have so much time to your hobbies. I believe it now. Luckily we are having a christmas – that made me to do something away from the list. I sew a wonderful tablecloth from Frösö Handtrycks Coco-fabric, design Pia Wallen. It’s simple and stylish, fits our home and that chain brings some fancy for the christmas celebration.
I also made an elephant from neon cardboard, one christmas idea…Will the elephant bring lucky to the home, was it so?

10 thoughts on “Niskasta kiinni

  1. juu ei saa, se on sääli ettei kukaan ole hoksannut rueta jälleenmyyjäksi. Mutta laatu 110 % omasta kokemuksesta ja hyvä nettikauppa kyl. Anna palaa vaan =)

Leave a Reply