Nyt vain odotellaan

Nyt voin jo hieman raottaa salaisuuksien arkkua, kun eilinen päivä meni niin nappiin. Meillä oli siis kotikuvaus Amerikkalaiseen modernien kotien lehteen Dwelliin. Vau! Ja kuvaaja monelle Elle interiörin lukijalle tuttu Petra Bindel eli arvatenkin mahtavia otoksia tuli. Dwelliä on hieman hankala saada Suomesta, mutta lupaan sitten skannailla tänne muutamia aukeamia, kunhan juttu alku keväästä ilmestyy. Erikoista oli se, että he halusivat tehdä juttua jo ennen varsinaista putkiremonttia, jossa kuitenkin tulee uudistumaan sekä keittiö että kylppäri. Ideana jutussa onkin sellaiset minulle omimmat kodintuunaus vinkit.
Päivä oli aivan huippu, Petra lahjakas kuin mikä ja vallan ihastuttava persoona. Siinä äiti Varpunen yritti sitten ottaa opikseen suuren maailman meiningistä, kun tällaisia tilaisuuksia ei montaa kertaa elämässä vastaan tule. Olen vieläkin ihan liekeissä!

Now I can tell you little bit more. Yesterday’s photo session was success, I’m so happy. We had a very talent and lovely person, Petra Bindel from Sweden, taking pictures for Dwell-magazine. Me and many another Scandinavian people know her from a Scandinavian interior and design bible: Elle interiör. She is so good!
Dwell is very stylish and modern magazine in America, so I am so excited. Thank you Dwell for the honour. It is difficult to find Dwell from Finland, but other readers from different countries can enjoy these picture in early spring. I’ll know more later. And I sure scan few pictures from the magazine when it comes out.
The yesterday was a perfect day. That was so special for me to meet so talent photographer and see her working, and try also to learn how they do things in other countries and in bigger magazines. Important to me and to my work. I have hardy slept last night. I’m still shaking!

22 thoughts on “Nyt vain odotellaan

  1. Upeaa!Dwell on muuten sylettävän edullinen tilata itselle ihan omaan postiluukkuun, erityisesti, kun dollari on aikas halpa.Kiitos inspiroivasta ja raikkaasta blogistasi :)Hanna ja E

  2. jee. hienoa. juuri tilasin ens vuodeksi dwellin kotiin kannettuna kun ei sitä enää lehtihyllyistä suomessa saa.

Leave a Reply