“En juo enää ikinä”

Meillä oli lauantaina tuparit. Tärisyttää vieläkin. Toleranssi on vissiin kadonnut 2 vuodessa? No ihanat ystävät ja tuliaiset lohduttavat. Itse asiassa sunnuntaina oli niin paha olo, että itkin julisteiden, tyynyjen, vaasien ja kulhojen kanssa etten mä ansaitse näitä. Amerikan herkuista puolet hävisi sunnuntaiaamuna suihin ja maailman tyylikkäin vodkapullo löytyi vielä korkkaamattomana (luojan kiitos). Huuh. Kiitos kaikille käynnistä, ootte supereita. Ensi kerran sitten ihan vaan ruokatarjoilu jooko?

<3 Weekdaycarnival 
<3 Time of aquarius
<3 Kaksi två
<3 Kaikki muutkin ihanat ystävät

We had a housewarming parties on Saturday. I’m still shaking. Argh. Haven’t drink lately, so you know what happends…Thank you my dearest friends for everything!

10 thoughts on ““En juo enää ikinä”

  1. Oi, se on kyllä melkonen tunne ja päätös se, ettei juo enää ikinä. Ja se päätös aina pitää 😉 Mutta parasta on että on ollu kivat juhlat!

  2. Mul oli taas fiilis että olisin voinut vähän ottaakkin… Taidan jo kohta luokittautua jonkin sortin absolutistiksi, ku viime kerrasta on niin kauan. No meiän tupareissa sit viimeistään. Laita pari tanssivideoo tännekkin;)) heeh! Ja Tattis kemuist.

  3. Hehee. Mä tiedän ton morkkiksen. Tosin viimeisimmästä on näiden peräkkäisten raskauksien vuoksi jo aika kauan. Pian kai senkin asian vois korjata :)Kannattaa aina lohduttautua sillä, että viimeistään seuraavana keskiviikkona elämä taas voittaa =)

Leave a Reply