Yöpöydät

Sunnuntaina syntyi uudet yöpöydät. Pari kultaista D-lenkkiä, joustamatonta mustaa nauhaa, tolkuttomasti tukevia liimaselkäisiä lehtiä ja hitusen ompelua. Reteet on.

I made two new bedside tables on Sunday. All you need is few D-buckles, black stripe, huge pile of magazines and some sewing. 

19 thoughts on “Yöpöydät

  1. Reteet on! Mä olen selvinnyt vastaavista ihan ilman ompelemisia, koska olen käyttänyt Ikean Fixa-kiristysliinoja, nissä on solven ja kaikki systeemit! Sellaisia myydään siinä kassojen lähettyvillä. Oon vaan lyhentänyt nauhat saksilla ja polttanut päät purkautumattomiksi.

  2. Wautsi, mahtava idea!!! :)Liimasitko lehtiä toisiinsa kiinni, vai onko ne vaan tiukassa pinossa? Meillä lapset varmasti vetäis tuolta välistä lehtiä, tai ainakin repis päällimmäistä 😀

  3. Nyt on kyllä tosi hienot! En yleensä innostu toisten ideoiden kopioimisesta (se on vähän mälsää), mutta tämä on niin hyvä, että ehkä on testattava. Meillä on aika paljon kirjoja ja ne ovat asunnossa tuollaisissa pinkoissa ikkunalaudoilla ja muualla. Vähän sama meininki. Sisustuslehtiä olen ostanut 3-1 vuotta sitten törkeän paljon, eli lehtiä löytyy. Jos teen ja jos joku kehuu, niin muistan ehdottomasti mainita alkuperäislähteen 🙂 Sinne uuteen siis sitten ehkä.

  4. Ompas todella hauskan näköinen 🙂 Jossain olen vastaavaa nähnyt mutta ne olivat nahkavöillä köytetty kasaan. -Pauline

Leave a Reply