Sirkus

Meillä alkoi arkisirkus. V on nyt ollut kaksi päivää tutustumassa päiväkotiin ja ensi viikolla on jo sitten tosi kyseessä. Keskiviikkona alkaa niin tarha kuin työt.
Sirkustunnelmat on viritetty kotiin. Ruokapöydän päällinen sai uuden juhlavan valaistuksen (eurovalaisin.fi), äiti uuden paidan (Luxissa hurjat alet ja mielettömiä löytöjä muutamalla kympillä) ja Varpu pääsee tunnelmaan omalla sirkushepallaan. Trapetsitaiteilijalta irtos naru. Arki koittaa, nyt mennään!


We started weekday circus here. Varpu has been two days in kindergarden already (first days with mom) and next Wednesday she’s on her own and mom in work.
We have circus mood at home. I set up new lights over the dinner table, bought new t-shirt and V have her own circushorse. Trapeze fall down, here we go!

26 thoughts on “Sirkus

  1. Näkisin niin mielelläni kokonaisia kuvia teidän uudesta kodista, mutta ymmärrän kyllä jos et halua laittaa. 🙂 Mukavaa, sujuvaa arkea teille kaikille!

  2. En lakkaa ihastelemasta tuota tuunaamaasi keinuheppaa!Meillä alkaa arki samoissa merkeissä. Minun työt alkavat ensi keskiviikkona, tosin mies jää ensin pikku-A:n kanssa 2kk kotiin, jonka jälkeen alkaa vasta päiväkoteilu.

  3. Mulla on toi samainen valosarja ollut odottamassa jo monta kuukautta laatikossa että joku sais sen kattoon. Tosi kivalta näyttää teillä kyllä.

  4. Kiitos, kiitos. Ja Riikka vallankin mukavasta ylläristä =)Tiina, ehkä tulee joku päivä, kun saadaan nuo keittiö ja kylppärikin valmiiksi. Tässä on mulla pieni viritys päällä, johon salamyhkäisyys kotikuvien osalta liittyy.Rimpsukaisa, minä tilasin netin kautta, eurovalaisin.fi. Siellä oli ainakin muutama vielä jäljellä.

  5. Hey, näin teidät skeittitapahtumassa 🙂 Piti tulla sanomaan hei, mutta sitten se jäi. Näin Varpun ja rusetin. Hurjan söpö tyttö! Tsemppiä duuniin!

  6. Ehkä kolme penkkiriviä ylempänä vasemmalla. Melkein oviaukossa. Olin poikakaverin ja kaverin tyttökaverin kanssa. Oli vähän kärsimätön meininki lopuksi, kun se 6 minuutin temppuaika venyi 30 minuuttiin ja muutenkin koko tapahtuma ylitti meidän aikataulun. Syötiin makaroonilaatikot just äsken, heh. Varpusta siis tunnistin 🙂 Tuon ikäiset on niin ihania! Seuraavalla kerralla sanon sitten ihan varmasti hei 😀

Leave a Reply