Ja heti sinisen jälkeen punainen

Juurikaan olla toivuttu kirkkaanpunaisista sisustusripauksista ja taas se tulee. 10-gruppenilla on aivan ihastuttavat uudet köysikankaat sun muut. Saa vieläpä kerneinä ja myös M U S T A V A L K O I S E N A. Ei epäilystäkään mikä liina meille on tulossa. Punavalkoisissa tunnelmissa jatkaa Marianne, mutta uusissa kuvioissa. Diagonaali viivoitus on saanut Sanna Annukan kuvituksia. Kiva. Ostan myös kulhollisen noita.

Red is back, want it or not. I love those 10-gruppen‘s new rope-patterns. You can get those also in black and white so you can guess what will be our next tablecloth. 
Traditional Finnish Marianne-candy got also new patterns. That red-white diagonal stripe is classic, but now there some patterns from SannaAnnukka on it. Very nice. need to get those too!

6 thoughts on “Ja heti sinisen jälkeen punainen

  1. Wau, hieno tuo Sanna Annukan kuosi Mariannessa. Täytyy kai munkin ostaa!Eilen huomasin, että Jenkki-purkat myytiin uudessa nostalgiakuosipussissa. Ihan kiva oli sekin!

  2. Taas törmään tähän Sanna Annukkaan…Sellaista punavalkoista Sanna Annukan kahvipurkkia olen vailla…että pistäthän korvantaakse jos jossain näet?P.S. Kiitos Suki, Blogisi on kaikista lukemistani blogeista juuri se tärkein.Sait minut innostumaan kodin sisutamisesta taas yli kymmenen vuoden tauon jälkeen.Kotisi on tosi hieno,voi kunpa saisin yhtä selkeän kodin.

  3. Mitenköhä me Suki selvitään punaisen uudesta tulosta, kun se tulee rytinällä? Köysikangas on kyllä upea, sillä voi alkaa harjoittelee…Kettu

Leave a Reply