Uudet kalusteet

V sai eilen ihanat uudet mööpelit huoneeseensa. Isi Varpunen on piirrellyt pienenä näiden ääressä ja nyt ne pääsevät uuteen kierrokseen meidän kotiin. Täti oli maalannut ne valkoisiksi (taitaa tuntea Varpusten maun). Isi osti päälle hienon kellopelin ihan musiikkiliikkeestä, niin soi varkulla oikein. Laittelin hieman kortteja seinälle kivoilla teipeillä, viirit kattoon ja Pupu-lamppu sai seurakseen sienet. Ja hyllyköstä tuli huojuva torni. Kiitos ajat sitten äänestäneille.

+ kesäleipä, kun on niin kivannäköinen.

PS. Keittiöpostauksen ruohikkoteline on ruotsalaisesta nettikaupasta, öööh, oisko ollut Inreda. Valmistaja Boon, silläkin voi etsikellä!

Yesterday V got new furnitures to her room. Thse are V’s daddy’s old ones and game now back to home. Aunt paint those to white – knows our style for sure, heh. Daddy bought a new glockenspiel to V. I put some cards to wall with a nice tapes, pennant ribbon to ceiling and the shelf came as a “Huojuva torni” = “Swaying tower?”


+ summer bread just because it looks so nice!


PS. Early post about kitchen: the grass rack is from Inreda -web store (sweden). Manufacator Boon.

16 thoughts on “Uudet kalusteet

  1. Just kattelin noita kalusteita kirpparilla punaisina. Ihan vielä ei ole tarvetta eikä tilaakaan, eli sinne jäi. Teidän uudessa näyttää tosi kivalta!

  2. Niin kaunista!! Huh hui. Olisi tosi mielenkiintoista kuulla mitä teet työksesi? Sisustatko kenties? Tai käytätkö tätä esteetikon silmää jossain muissa hommissa? 🙂

  3. Huojuva torni on upea! Hyvältä näyttää muutenkin ihan kaikin puolin! Mistä olette hankkineet ne sienet? Minä kun niin pidän kärpässienistä, että tahtoisin hankkia kaikki mahdolliset 🙂

  4. Annu,ihan pian blogissa tapahtuu suuria paljastuksia, kun minulla on jälleen töihin paluu 1.9. Olet hyvin jäljillä ;)Hipsu, nuo sienet ostin joskus kauan sitten Miquesta, oiskohan vielä. Sitten käyppä joskus Fredalla Ziccossa. Siellä on ihanat pienet patterilla toimivat kärpässienivalaisimet. Niiko yövalot.

  5. Heips. Olen ihaillut itsekin tuoreena äitinä jaksamistasi. Perustin blogin lähinnä omiin tarpeisiini: energian haalimiseen ja muutokseen. Olisi kuitenkin kiva saada sinne keskustelua. Haasteena on vähäunisten öiden jälkeen saada henkistä ja fyysistä energiaa ja löytää se oma juttu. Muidenkin kuulumiset ja keinot kiinnostaa. Poikkeilkaa:http://tikrunvuosi.blogspot.com/T:Sofi

  6. Kiitos paljon vinkeistä kauppojen suhteen.Olenkin tulossa sopivasti Helsinkiin elokuun puolivälissä ja on monta tuntia aikaa shoppailuun ;).

  7. Heips, onko täällä esim.kasvissyöjillä ideaa:sain tutulta luomupuutarhurilta ylikasvaneita kurkkuja ja teen niistä mehua. Ylijäävä sose mietityttää, mitä siitä tekisi? Ei raaskisi pois heittää..Ja niitä kurkkuja tulee tässä pitkin loppukesää. T:Sofi

  8. Hei, selailin blogisi vanhoja posteja kun en saanut tarpeekseni jutuistasi ja ihastuin tämän postauksen värikkääseen astiaan/tarjottimeen/leikkuulautaan vai mikä tuo onkaan joka on leivän alla! Saanko udella mikä se on ja mistä? Niin ihana! 🙂

Leave a Reply