Parvetossut

Eilinen kaaos johti lukuisiin parveketossuihin eli tervetuloa vieraat vaan meidän parvekkeelle tassuttelemaan lämpimin varpain. 90-luvun taidekouluopettajien poppanatakkien väri- ja kuviomaailma on nyt selvästi vaikuttanut mun ompeluksiin. Itsellekin tuli kylmiäväreitä ja mies jähmettyi nähdessään lopputuleman. Punavuoren cooleissa työhuoneissa varmaan arvotettaisiin näitä.

Yesterday’s chaos lead to these. Now we have few balcony slippers! Obviously 90’s artschool teacher’s coat’s color and pattern combinations has made an effect to me. I got chills and my husband freeze when he saw these. I guess that cool posse in the Punavuori’s coolest studios would love these.

15 thoughts on “Parvetossut

  1. Heeh, nyt ei taida ihan julkiseksi kaupaksi asti syntyä. Onneksesi kohta on synttäreitä ja jouluja, niin mä tiedän, ja nyt säkin tiedät, mitä teille tulee lahjaksi =)

  2. Ihan mahtava idea! Tuo olis meillekin käyttökelpoinen idea käyttää kaikenlaisia jämiä hyväksi nyt kun parvekekausi on avattu mutta viilenevät kesäillat vaativat kuitenkin jotain lämmikettä jalkaan. Myös viirivanaa olen suunnitellut jo iät ja ajat, teidän superpitkä muistutti taas siitäkin aikeesta. Ehkä kun vapaus opinnoista viikon kuluttua koittaa alan näperrellä kaikkea kivaa.

Leave a Reply