Grillikausi alkoiIhanaa! Minä rakastan grillaamista ja tänään koitti se kevään ensimmäinen onnenpäivä. Vllekin ensimmäiset grillaukset, vaikkakin ne menivät melkein kokonaan nukkuessa. Aivan ihanaa, onnesta sykkyrässä.

Wonderful! I love to grill and today we got this spring’s first day of happiness. This was V’s first time, but she slept almost whole time. Love, love, love!

4 thoughts on “Grillikausi alkoi

  1. Samma här! Mies vaihtoi kesärenkaat ja kaivoi autotallin kätköistä kaasugrillin esiin. Ja grillas meille maailman parhaat kanapiffit ja foliopotut! Ihanaa 😀 Antaako Varpu olla noiden arskojen ihan suosiolla paikallaan? Mein tyttö kun riipii ne silmiltään heti – pitää joku viritys keksiä 🙂

  2. Ja krookuksiakin jo noussu :-OMe tänään käytiin vaan meidän grillauspatiota tönimässä, että onko pysyny tukevana lumien jäljiltä. Puhuttiin, että jos Vappuna grillais…ja söis vaikka sisällä 😀 😀

  3. RuusuLiisa, ja koittakaan foliosipuleita. Ne ovat parhaita. Tavallinen sipuli kuorineen folioon ja hiillokseen. Sisälle pehmiää ihana sipulinsydän. Voi syödä 5!Hipsu, niin on. Me ollaan ennen varpua tehty kyllä sellasia survivalgrillauksia, kun on leikitty kevättä ja kesää aika paljon liian aikaisin. Mutta se on just hauskaa ja saapahan riittävän pitkän grillikauden. Kaikkea kokeilleena ei pieni kesäsade sitten haittaa.Sanna-Mari, pakko myöntää, että kahvit mekin juotiin sisällä, kun pyllyt paleltu puutarhapenkkiin.

Leave a Reply