HyllyilläänVanhaan kotiin jää avonainen astiahylly, joka on ollut pelastus tällaiselle astiahamstraajalle. Haluaisin uuteen kotiin jonkin avohyllykön keittiöön. Olen inhonnut tuota metallilankaista Metro-klassikkoa, mutta nyt harkitsen sitä ihan vakavasti. Zarro myy tai möi ainakin joskus (onko kenelläkään tietoa saatavuudesta tai hinnasta nykyään?) ja Witreltä saa vastaavaa myös (hitusen alle 300 e.) Tuossa yhdessä kuvassa on hieno tuo turkoosi metallihyllykkö, miksei voisi tuunata jostain vanhasta varastohyllystä. Tiiä tuota.

We have to leave a home-made kitchen shelf to our old home. It was great help for such dish collector (?) as me. I’d like to have a open shelf to new home as well. I hated that classic Metro-shelf for a long time, but now I could take it to my home. Zarro sell or sold it some time ago here in Helsinki and now you can buy one also from Witre, about 300 e. In the last picture there’s nice turquoise shelf, maybe I make that kind of from old office shelf. Don’t know…

12 thoughts on “Hyllyillään

  1. Mä tykkään kanssa noista metallilankahyllyistä, haluaisin sellasen uuden kotimme keittiöön myös. Mun miehellä on tapana jättää kaappien ovet auki ja se haluaa et tietyt jutu on aina käden ulottuvilla, joten ne päivittäin käytettävät kamat voisi säilyttää juurikin tuollaisessa 🙂 Myslipurkit ja kattilat yms.

  2. Tuon Ikean ei ollut lainkaan pöllömpi. Ja varmasti tukevaa tekoa, kun maksaakin jonkin verran. Plussaa sen syvyys 35 cm, toi lankahylly kun on 40 cm.

  3. Tollasen metallisen varastohyllyn saa edullisesti bauhausista. Senhän voi sittan maalata minkä väriseksi haluaa.

  4. Biltemassa oli ainakin ennen ihan jees metallisia varastohyllyjä. Mutsini osti yhden ja spreijasi mustaksi. Hinta ei päätä huimannut kun maalikin löytyi omista varastoista 😀 Hieno on!

  5. Äääts kun olen ärsyttävä mut pakko sanoa et lapset rakastaa repiä tuollaisista tavaraa alas. Ainakin tällä järkkärimammalla menis hermot kun kaikki olis koko ajan lattialla 🙂

  6. Itse tykkään noista Metro-hyllyistä. Entisessä duunipaikassa oli noita. Klassikkohan se on. Selasin yrityksen verkkosivuja pari viikkoa sitten. Käypä kurkkaamassa! Ne ovat ihan hullut. Tuotekuvat ovat 90-luvun alusta. LOL! Ex-duuniin ne oli ostettu nimenomaan Zarrosta. En käynyt vielä kurkkimassa, koska meilla kamoja ostetaan vasta vuoden päästä 🙂

Leave a Reply