Magic mouseOih. Eilen saapui miehen ostama ihanuus: uusi Magic mouse. Täydellisyyttä hipova muotoilu ja ulkonäkö. Aatella, että tuota scrollataankin vain hiiren pintaa silittämällä, sellainen kosketusnäyttömeininki. Uuuuh.

Yesterday arrived dad’s beautiful purchase: new Magic mouse. The look and the design are just perfect! You scroll it when you glide finger on it – like a touch screen. Uuuhh!

6 thoughts on “Magic mouse

  1. Oi, se on kaunis! Tarvisinkin uuden hiiren, kun nykyisessä ei skrollaus toimi kuin yhteen suuntaan. Ehkä pitää vihjata miehelle, hääpäivä lähestyy 😉

  2. Tuota olen odotellut saapuvaksi kauppaan, sanoivat että niitä on vaikea saada myyntiin! Vanha mighty mouse olikin ihan susi, rulla koko ajan tukossa, joten muutaman vuoden ollaan käytetty hiiren asemesta Wacomin valkoista piirtopöytää. Ja siitäkin on jo kynän muoviosat päreinä… Mikään ei oo ikuista. Ainakaan mikään hieno…

  3. Jutta, mullakin hajos macin hiirestä scroll-toiminto alaspäin, mut sain takuun piikkiin kokonaan uuden hiiren 🙂 On kuulemma tyyppivika juurikin tuo scrollin hajoaminen… Minna, romanttinen lahja tosiaan, hih!

Leave a Reply