Sydän sanoo bum, bum, Bumling

Minun lempivalaisin on jo jonkin aikaa ollut Atelje Lyktanin Bumling. Sen on suunnitellut Anders Pehrson vuonna 1968. Sopii siis äidin 70-luku ihannointiin. Olen odotellut, että moinen tulisi jollain kirpparilla vastaan, mutta hilijasta on ollut. Päätin nyt rohkaistua ja korkkasin eBayn. Jihaa, siellä myynnissä ollut bumbba on nyt mun. Tai siis odotetaan saapuvaksi lähiaikoina. Ostopäätöksen sinetöi väri: vaalean harmaa. Nykyään sitä saa vain valkoisena, alumiinisena, punaisena ja oranssina, mutta tuota tyylikästä väriä ei enää löydy. Uniikkia, sopii mulle! Kuvista tuo viimeinen on meijän ja sitten asennettuna näätte myöhemmin. Olen täpinöissä!

My heart says bum, bum, bum, Bumling! Bumling has been my favourite pedant for a while. It is designed by Anders Pehrson in 1968. So it fits to the mother’s love to 70’s. I’ve been waiting to find it from a flea market, but that doesn’t happened. I decided to test eBay. Jihaa, there was a one and I got it! Or will later when it arrives to Finland. The color sealed the decision. Pearl grey is beatiful and nowadays you can get it only in white, aluminum, red or orange. Unique color, good for me! The last picture is my new pedant! Later more when we have got and mounted it.

16 thoughts on “Sydän sanoo bum, bum, Bumling

  1. Aah kateellinen minäkin =)Olen ihaillut noita ruottalaisissa blogeissa, kaikki värit kävisi minulle!Oulussa muuten Stokkalla roikkuu noita pari kappaletta…t. Hannele

  2. Kaunis valaisin, mutta vielä kauniimmat ovat nuo 3. viimeisen kuvan portaat. Voi kun Suomessa ei olisi niin tiukkapipoiset porrasmääräykset!

  3. Mä huusin sen Saksasta ja maksoi 125 e, ihan kohtuu hinta. Voisihan niitä ihan pilkkahintaan löytää jostain kirpsalta, mutta kun aloin tulla jo malttamattomaksi, niin päätin iskeä kiinni.Hei Hannele – onko ne myytävänä valaisinosastolla (paljon hinta, jos näin?) vai siis tavaratalon omaa kalustoa? Käy irrottamassa talteen enivei.

  4. Ihana Bumlingen ja tosi hieno väri. Noita roikkuu myös keskustan Stockan "bakery" tms osaston katossa. Taitaa olla ihan somisteita. Minusta edullinen tuo sinun, olen kerran nähnyt keltaisen kirpparilla mutta jätin sen roikkumaan mikä on vaivannut hieman.

  5. Huomenta!Juu, stockan lamput taisi kuulua sisustukseen, täytyy kuitenkin vielä varmistaa asia, jahka ehdin keskustaan asti. Huvittaa kovasti se, miten niitä ideoita ja tavaroita huomaa just noin kauppojen sisustuksissa ja entäs elokuvat!?! Kuka muistaa Flashdance:n loftin, aaaaaaah! DEKo ;)T. Hannele

  6. Pakko komentoida kommenttia. Minä kyllä muistan Flashdancen loftin. Oli niitä ekoja leffoja jotka kolahti. Pakko oli saada sen jälkeen risa harmaa gollepaita ja käyrätankoinen miesten polkupyörä. Uuuh niitä aikoja…

Leave a Reply