Lukutoukat

Nörtit shoppaili tänään. Lukutoukat hakivat weeäsooyyltä klassikkokirjat Vlle. Hanhiemon Iloinen lipas ja Satuaarre on julkaistu ensi kerran jo 1942 ja 1944. Näistä on hyvä aloittaa. Samaan kastiin kuuluvat nuo Tammen kultaiset kirjat, joita meillä on keräilty jonkin aikaa. Mummi ja kummi hoitavat niiden hankinnat.

Tänä aamuna postimies kolkutti ja ojensi Libero-paketin. Kiitos. Muutaman jurnutuksen jälkeen lämmitti mieltä. Ei siis vika postimiehessä. Se oli se lahjapaketti minkä olisi voinut hakea Lindexiltä jos niitä siellä ikinä olisi ollut. Vaipoista hullaantuneena järkättiin nuo tuollaiseen Marimekon pahvisalkkuun.

Nerds shopped today and bought two classic books to V. Hanhiemon iloinen lipas ja Satuaarre. Those are published first time at 1942 and 1944. These are good works to start reading. At the same caste are those Little Golden Books that we have collected for a while. Today we also organized diapers to that Marimekko’s paper case.

10 thoughts on “Lukutoukat

  1. Tammen kultaiset kirjat on ihania, sekä noi hanhiemon kirjat. Retronorsusalkku on ihan huikea. Meillä on pala tuota kangasta odottamassa valmistumistaan poikien huoneen seinätauluksi, mutten koskaan saa aikaiseksi hakea siihen kiilapuita, että voisi silittää ja koota. Harmillisesti meidän Marimekossa ei ole myynnissä noita salkkuja, minäkin kun tahtoisin meille noita.

  2. Ihana blogi sinulla!!Uusimmassa Deko-lehdessä on sinun blogista maininta sivulla 21. Jatka samaan malliin! Blogisi on päivieni piristys:)

  3. Meillä on ollut kotona nuo kirjat ja nyt täällä omassa kotona 🙂 "Nukkumatti huppulakki hämärissä kulkee. Katsoo tuvan ikkunoista jokaista pientä lasta. Lasten silmät sulkee, ne hupullansa peittää. Ja unihiekkaa heittää". Ainakin yksi on jäänyt unohtumattomasti mieleeni.

  4. Hyviä kirjoja! Miekin tulin kertomaan, että tää blogi oli mainittu uusimmassa Dekossa (samoin 2h+k).Lehdessä luki jotta "Mammalomalla oleva himojärkkäilijä sisustaa ja tuunaa kotiaan vauhdilla. Uusia löytöjä ja tee se itse -ideoita riittää joka päivälle. Designentusiasti osaa myös ottaa superkauniita ja valoisia kuvia."

Leave a Reply