I love Stine Tranekjær
Tällaisen julisteen/vedoksen halusin ennen robottia, mutta nuo kaikki kolme Love-sarjan lempparia ovat loppu. Huomaa mahtava koko 100 x 140 cm! Täytyy tarkkailla taiteilijaa, josko joku päivä tulisi uutta ihanuutta. I Love Stine Tranekjær!

This poster I wanted much before the robot, but those we sold out. The size is huge: 100 x 140 cm. Maybe someday something new from the artist. I love Stine Tranekjær!

4 thoughts on “I love Stine Tranekjær

  1. Kivoja noi julisteet, aivan sinun tyylisiä 🙂 Minä en puolestäni näkisi noita meidän kotona.Hei, minulla on yksi probleema.. vierailetko blogissani, jos sinulla olisi ideaa / vinkkiä?Mukavaa viikonloppua!!

  2. Nuo on todella hienoja, varsinkin tuo eka ja toka! Pitää heti käydä kattomassa mitä muita taideteoksia tuolta nettisivuilta löytyy. Kiitti vinkistä!

  3. Mahtavia – suosikkini on tuo Never closer your heart. Tuon kokoista olisin kaivannut Helsinginkodin seinälle aikoinaan, oli korkea valkoinen seinäpinta jolla kaikki näytti postimerkiltä… (vaikka korkeissa valkeissa seinissä ei kyllä ole mitään vikaa sinänsä, päinvastoin)Edellisen postin harmaa robotti miellyttää minuakin kovasti, sääli, ettei budjetti juuri nyt veny yhteistilaisuuksiin. Tuolta kaupastahan saisi vaikka mitä muutakin…

Leave a Reply