Mekkoja, osa II

Toinen staili musta-valko-harmaa-kasarikuutio-pilkkukangas tarttui mukaan Hämeentien Fidalta, 0,60 e/pala. Neonpuna-valkoinen purulelu on vanha Fisher Price, joka ei sitten kestänyt keittämistä. No kiva kuva jäi, sulanut nalle on nyt roskiksessa. Höh. Kankaasta tuli siis toinen tunikamekko. Tää on äidin lemppari.

PS. Varpu sai tänään sikainfluessarokotteen, samoin äiti sekä mummo! Siitä ei kuulemma ole haittaa, vaikka olen taudin sairastanut. Toisaalta aikuisilta kun sitä tautia ei testattu, niin otin nyt sitten kaiken varalta ja tietenkin myötätunnosta V kohtaan. Kaikille piikkiä samalla mitalla.

7 thoughts on “Mekkoja, osa II

  1. Ihana mekko!Minäkin olen sairastanut testatusti sikainfluenssan, mutta tietääkseni se ei suojaa välttämättä mahdollisesti tulevaa uutta sikainfluenssa-aaltoa vastaan, joten ajattelin minäkin ottaa kun täällä arviolta viikolla 3 aloitetaan rokottamaan niitä jotka eivät riskiryhmään kuulu. Meillä täällä on käynyt niin, ettei olla saatu sikainfluenssarokotteita vielä yhtäkään erää aikataulussa tai sitten on tullut vain pienen pieni erä, josta ei riitä kaikille halukkaille tai tarvitseville. Toivottavasti tällä kertaa tulee ajoissa ja riittävä määrä kerralla, jotta kaikki halukkaat sen saavat.

  2. Oi,oi.. ihania mekkosia ! Teitkö omasta päästä vai löytyykö ohje/kaava jostain? Tämä kevätkääryleeni on tyttö, joten mekkoja pitää saada 🙂

  3. Hipsu, meillä taasen oli neuvolassa "ylimääräisiä", kun niitä sekotetaan aamulla kuulemma tietty määrä ja rokote vanhenee vuorokaudessa, joten päivän päätteksi sieltä saa kuka tahansa, joka paikalle sattuu. Parmpi minusta noin, kun heitellä hukkaan niitä. Toivottavasti saatte rokotteet aikataulussa, jos ei meinaa kuulua, niin tehkää retki tänne meidän suuntaan =)Kiitos Riikka!Outi, ihan itse piirsin yhdestä valmiista mekosta nuo kaavat. Tuollainen tunikamekko ei ole niin tarkka mallistaan, hyviä on tullut!

  4. Minäkin ajattelin ottaa rokotteen, tai otankin koska olen sen jo nimmarini kera vahvistanut. Työnantaja järjestää mahdollisuuden Terveystalon kautta.Tiina

  5. Ihana blogi sinulla! Ja Varpun liivimekko on mielettömän makee:) Hei, mikä kangas(?) on Varpun alla ensimmäisessä kuvassa?

Leave a Reply