TiiraillaanNo nyt ei todellakaan Vn sormia palele. Vanhat tumput ovat tallessa, ihana blogiystävä neuloi toiset ja minä tietenkin rupesin eilen mummolassa kyselemään puikkojen ja langanjämien perään, jos vaikka äitikin ihan harjoittelisi itse tuota neulomista. No mummi löyti kutimet ja “halusi koittaa” millaset tulisivat ihanasta paksusta langasta. Siinä ne sukkelat sormet hetken sotkivat ja avot, meillä on jälleen yksi pari lapasia lisää. No äiti ei siinä päässyt opille, mutta näyttää siltä ettei tarvitsekaan kun muut näitä suhauttelee tuollein tunnissa. Päätin kuitenkin jättää oman kädenjälkeni ja tein tuollaiset Tiira killuttimet niihin roikkumaan. Tiiroja on mukavampi lussutella, kun narisuttaa kahdella hampaalla villaa. Niin ja Tiirasta tulla pullahti vielä pari avaimenperää. Jos minä vaan pysyn näissä ompeluksissa ja jätän puikot muille.

7 thoughts on “Tiiraillaan

Leave a Reply