Palapelejä etsimässä


V haluaa kuulemma tällaisen Kid O:n palapelin (äiti päätteli hienosti huidonnasta ja ähinästä). Onkohan kukaan nähnyt täällä Euroopan nettikaupoissa Kid O:n edustusta ennen kun laitan tuolta ameriikasta asti tulemaan? Eihän nuo kalliita ole, mutta postikuluja saattaap tulla sitten enemmän ison meren takaa. Niin ja tietenkin samoilla postareilla varmasti voisi ottaa nuo kisutkin, ovat niin söpösiä. Kurr, kurr, kurr.

5 thoughts on “Palapelejä etsimässä

  1. heh, good idea! Pitäisi vaan saada varmuutta ettei sitten tule liian iso paketti ja mene tullin kautta, kun joutuu sitten makselemaan vielä niitä postareiden lisäksi. Mä olen jenkeistä tilannut vauva t-paitoja ja ne tuli helposti postiluukusta joten ei tulliselvittelyä. Sitten taas lenkkarit oli sen kokoinen paketti, että tulliin jouduin ja maksamaan sen verran ettei tullut halvaksi ei.Mitäs sulla oli mielessä, yksi vai kaksi palapeliä 😉 ?

  2. Joo, mä jätän kisulit väliin ja tilaan tuon vihreän, niin sano kumpi väri sulle ja laitan tilaukseen. Kyllä nyt varmasti kaksi pientä palapeliä mahtuu luukusta. Hih!

  3. Hei, älä ihmeessä nyt sen takia jätä kisuleita väliin! Mutta mikäli tilaat, niin turkoosi olisi se mieluisampi mietinnän jälkeen. Mä laitan vaikka eemeliä.

Leave a Reply