Vielä ehtii osallistumaan: A R V O N T A


HUOMENNA KOITTAA SUURI ARVONTAPÄIVÄ, JOTEN VIELÄ ON HETKI AIKAA OSALLISTUA. ARVONTA SUORITETAAN AAMUPÄIVÄSTÄ, KUN ONNETAR HERÄÄ, SAA MASUN TÄYTEEN JA KUIVAT VAIPAT.

Koskaan ei voi kiittää liikaa. Olen onnellinen blogin pitäjä! Vaikka olen bloggailun saralla vasta tuore tapaus, niin tämä on tuonut ihan käsittämättömän paljon mukavaa sisältöä elämäämme. Pienen vauvan kanssa elo muuttuu räpäyksessä. Tämä ja te olette olleet ihanaa ajankulua kotiäiteilyn lomassa, pakopaikka virtuaaliseen aikuisten maailmaan, kelkka edes jossain virtauksien mukana pysymisessä, neuvonantajiani lukuisien kysymysten edessä ja tärkeimpänä Varpun virtuaalinen “vauvakirja” tästä ihanimmasta ajasta.
Perustin blogini 29.8. eli voimme juhlia nyt rapiat yli 3 kk synttäreitä! Käsittämätöntä – minusta tuntuu, että olen pitänyt tätä jo vaikka kuinka kauan! Ajallisesti tarinani ovat jo tuolta Varpun odotuksen pesänrakennuspuuhista alkukeväältä, mutta tämä nettiin koostaminen alkoi elo-syyskuun taitteessa.
Kiitos kaikille blogini seurailijoille ja kannustaville kommenteille. On mukavaa näpräillä kun tykkäätte! Olen pahoillani, etten ennätä vastaamaan kaikkiin kommentteihin. Varpu saa aikani ja sitten vasta tämä. Myös pikkuneidin päiväunet alkavat lyhentymään ja omat yöunet pidentymään.

Jaari, jaarin, jaarin ja vihdoin siihen asiaan eli 3 KK JUHLA-ARVONTAKIITOSLAHJAPIKKUJOULUYLLÄRIPYLLÄRI. Arvomme Varpun kanssa kaikkien postaajien kesken kaksi palkintoa: säämagneetit ja pilvikortin. Voittajia siis kaksi, joten mahikset mielettömät! Arvontaan osallistut kirjoittamalla kommenttiruutuun (hih hii, tässä seuraa hauskuus – mikä tilaisuus kysyä mitä vaan)…Mitä näet ekana vasemmalla puolellasi noin metrin päässä? Laita toki vielä joku nimimerkki.

Arvonta suoritetaan pe 11.12.

120 thoughts on “Vielä ehtii osallistumaan: A R V O N T A

 1. Osallistun! Vasemmalla puolella on kirjahylly, valkoinen lasiovilla, mitä perheen pian kolmevuotias kirjastonhoitaja on järjestellyt makunsa mukaan. Lattialla hyllyn edessä retkottaa surulliset jouluvalot… Surulliset siksi, että kukaan ei ole vielä pyöritellyt niitä parvekkeelle paikalleen.Onnea kolmekuiselle 🙂

 2. niin ihana blogi sinulla:) Annan aarteet blogin kautta pääsin tutustumaan tänne, huikeita juttuja. täytyy alkaa käymään jatkossakin:) Osallistun tietty arvontaan josko se onni suosisi:)

 3. Minäkin osallistun. Pidän kovasti blogistasi.Vasemmalla puolellani on tällä hetkellä valkoinen rahi valkoisella karvalankamatolla (lötköttelen kotisohvalla).

 4. Löysin blogisi vasta hiljattain, mutta tätä on pakko palata lukemaan päivittäin!Vasemmallani näen vanhan filmikameran ja kasan jo kuvattua, kehittämistä odottavaa mustavalkofilmiä.

 5. Osallistun! Vasemmalla n. metrin päässä työpaikallani on pieni liitutaulu, jossa 50-luvun kuva naisesta muistikirjan kanssa ja tekstinä: '' I used to care, but now I just write it down and forget about it! ''T:Sofie

 6. Mukana!Takana vasemmalla puolelle metrin päässä ei ole mitään. Vain tyhjyyttä 🙂 Hieman kaueampana on kissojen raapimis/kiipeilypuu sekä kirjahylly, jossa on miehen kirjoja 🙂

 7. Vasemmalla lojuu ihana lehmäkassi, jossa on lankoja ja muutama valmistunut sukkanen ja tiskirätti. 🙂 HannaHapero

 8. Musta fillari. Seinällä. :)Ja kiitos ihanasta blogista, vaikka itselläni ei lapsia olekaan, on ollut ihana seurata vähän "erilaista" vauva-arkea. Kiitos, annat toivoa, että vauvan kanssa voi vielä elää. Kaisuli

 9. Vasemmalla metrin päässä olisin jo mennyt läpi seinästä joten sanotaan mitä oikealla metrin päässä olevat:)Siellä olis imuri jolla varmaan riittäis töitä kun aloittas ja lompakko jossa ei ole rahaa vaan jotain plussa kortteja ja sen semmosia;)Toporov

 10. Vasemmalla on koruttomasti vain sänky, puettuna täysvalkoisiin lakanoihin. Kiitos hienosta blogista, innoituksesta ja kaikkea hyvää vauva arkeen.

 11. Kori täynnä erilaisia tapettirullia :)Kiitos ihanasta blogista, joka päivä täytyy käydä tarkistamassa mitä kivaa sitä tänään täältä paljastuukaan :)Henna H.

 12. Vasemmalla näkyy mielettömän ihana 5 euron kirppislöytö, eli suuren suuret ja vanhat puukehykset, joista maali on rapissut juuri sopivissa määrin pois 🙂

 13. Ekaa kertaa kommentoin, vaikka oon jo hetkisen lueskellut. Ihan mahtava blogi sulla, jotenkin kivan raikas :)Vasemmalla on seinä melkein heti vastassa (istun sängyllä makuuhuoneessa), mutta oikealla on poikaystävä tietokoneen ääressä 3D-mallien parissa. Datataan siis molemmat!

 14. Hei!Osallistun arvontaan ja kerron, että vasemmalla on ovi parvekkeelle ja oven edessä musta-valkoruutuverho sekä valkoinen verho valkoisilla paljeteilla.- Hannelep.s. selailin sisustuslehtiäni ja eräässä jutussa oli seinälle tehty pisaroita kaakeliteipistä… =)

 15. maijuu mukana!:) vasemmalle puolelle katsoessa näkyy liian nopeasti raksuttava 70-luvun keltainen seinäkello!kellotohtoriin kai joutaisi, kun viikossa juoksee puoli tuntia edelle!ja senkki, jonka päällä on lehtipino:/

Leave a Reply