Kauppalista

6 thoughts on “Kauppalista

  1. Kannatetaan mozzarellapakastepitsaa! Kannatan myös reilun kaupan tummaa suklaata, ah, sitä ihanuutta. Sekä reilun kaupan ruokosokeria.Löysin blogisi eilen, ja ihastuin tulisesti! Meillä on paljon yhteistä (mm. tyttölapsi, Eamesit, 50-luku, muffinsit, järjestelyinto…) ja tämä blogi olisi just sellainen, mitä itsekin pitäisin jos vaan ehtisin! :)Erityisesti omat askartelusi ovat aivan iiihania, itse en ole ihan noin taidokas enkä valitettavasti ehtiväinen.Jään seurailemaan!Yst. terv. m-a

  2. Iiiks, nyt pitää äkkiä puuttua peliin 😉 Itse käyn Lidlissä nimenomaan "ulkomaan matkoilla" ja ostan sieltä aina bourbon-vaniljajäätelöä. Suosittelen sitä ehdottomasti maistamaan! Paketti on tosin niin iso, että siitä saa maistella useaan otteeseen vaikka isommallakin porukalla :)Paronitar

  3. Niin ja piti vielä sanoa, että tää on kiva piristys tämä blogisi. Josko saisin itseänikin niskasta kiinni ja alkaisin pitämään omaa… Aina vaan löydän uutta luettavaa blogimaailmasta ja siihen se aika sitten humpsahtaa :)Paronitar

  4. Hei paronitar, nyt blogia väsäämään! Sen aloittamiseen menee 3 minuuttia ja ylläpitämiseen kaikki mahdollinen vapaa-aika 😉 Kaikesta huolimatta voin suositella, hih.

Leave a Reply