Kirppislöydöt II

Kirpparikierros jatkui tänään yhden pienen kuvistusprojektin tiimoilta. Etsinnässä oli hyppynaruja ja kerrankin löytyi juuri sitä mitä etsittiin. Perinteinen kaksivärinen nauha eikä mitään glitterikimalteisia tuppeja. Siis old schoolia. Lisäksi keräilin joululahja-askarteluihin matskuja, joista lisää myöhemmin. Homma on vielä vähän vaiheessa, taloon tarvitaan rälläkkä!
Mukaanhan tarttui tietenkin kaikkea muutakin, kuten tuo söötti kukallinen peltiboksi, 1 e ja pussillinen magneettiaakkosia ja -numeroita, 1 e. V tarvitsee hyvin pian oman huoneen tai meidän koti alkaa näyttää yhdeltä isolta lastenhuoneelta.

PS. Mariannalle kiitos vinkinstä siitä Soul Kitchenin viereisestä Kirppispaikasta. Löysin sieltä kaipaamani vihreät Teema-teevadit ja edulliseen hintaan. Nyt on astiasto kasassa eikä värin lopettamista tarte surra.

9 thoughts on “Kirppislöydöt II

  1. Mulla on ollu lapsena just tollanen "vihreätuppinen" hyppynaru. Tulipa nostalginen olo kun näin tämän kuvan… :)Tiina 29 vee

  2. Meidän äidillä on tuommoinen rasia ompelulaatikkona. On ollut niin kauan kuin muistan. Ja mummon mökillä tuollaisessa on kaikki väriliidut. Varmasti edelleen, vaikken mökillä ole moneen vuoteen käynytkään.

  3. Tuo kukkarasia taitaa olla klassikko, hih hii!Mä kierrän usein tuon saman kirppislenkin tuossa Vallila-Kallio akselilla. Se on hyvä vaunulenkki, kun kurvaa tuonne Mäkelänkadun Emmaukseen, (ilman vaunuja lisäksi Mäkelänkadun HESY:n kirppikselle), sieltä Sturenkadulle Samariaan, sieltä Hämeentielle, jossa on siinä helluntaikirkon vieressä kerrostalon kivijalassa joku kirppis ja lopuksi Hämeentien toiseen kirppariin Kurviin päin, joka on tien toisella puolella, lähellä Vallilan koulua. FIDA:lle siitä jos ei ole niitä vaunuja, mutta sinne ei vauvalliset omin avuin pääse.

Leave a Reply