Matkija-apina ja supervaimo
Pisarapilven ihana valaisin tyrmäsi minut täysin ja matkija-apinana koplasin samanlaisen meille. PP vain oli onnistunut saamaan johdot euron kappale – usko tai älä!? Itse tein mielestäni edullisen löydön, kun sain ne 10 e kipale. Ne olivat tuossa Sturenkadulla Vallilan sähkössä ja pyysin liikettä tekemään minulle nuo liitäntäpuuhat, joten sain kerralla valmiin valaisimen. Homma hoitui hienosti. Jos olet katsellut samoja piuhoja Pinossa tai Skannossa, niin säästä euroja ja surauta ratikalla Vallilaan.

Supervaimon supervoimilla vääntämä lohipiirakkakin oli suksee.

4 thoughts on “Matkija-apina ja supervaimo

  1. Oi, hieno! Pitäisiköhän minunkin matkia? Jotain tollaista on ollut kuitenkin jo IKUISUUDEN etsinnässä… Ja toi sopisi siihenkin päähänpinttymään, että ruokaitilan valaisimen on oltava tee-se-itse-mallistosta. Kaksi omatekoista on jo ollut, ja kumpaankin olin tyytyväinen, mutta valoteho ei ollut kummassakaan kuitenkaan riittävä. Joka tapauksessa, mahtava idea ja hieno toteutus 🙂

  2. Juu juu, ilman muuta kaikki puuhastelemaan. Kyllä nyt joka naisen täytyy hieman hakea jännitystä arkipäiväänsä sähköhommilla ja viritellä DIY-valaisimia. Valaisimien mukana tuli sellaisia muovisia ripustuskoukkuja, joilla napsautin johtoja toisiinsa kiinni ja yhdestä niistä sitten ripustin kattokoukkuun. Roikkuupi siis niiden valaisinkoukkujen varassa ei johtojen 😉

Leave a Reply