Tsirp, tsirp!


Kukkuluuruu. Täältä noustaan! Tauti ei ole kiva ja voin yhtyä moniin ikäviin oirekuvailuihin. Influenssa alkoi pitkittyneellä päänsäryllä, kehittyi vaatimattomaksi flunssaksi, kunnes sunnuntaiaamuna räjähti. Kuume nousi kolmessa tunnissa ja alkoi s*****nallinen päänsärky ja väsymys. Voimatonta oloa kestää pitkään ja eristyksissä on oltu nyt 4 päivää. Kuume vaihtui alilämpöön ja liekkö median vai Tamiflun syytä, mutta pelkotiloja on riittänyt. Suuri huoli luonnollisesti Varpusta. Mutta siis tärkeintä, Varpu ja mies ovat säästyneet taudilta. Pikainen eristäytyminen, käsien kokoaikainen pesu, vuodevaatteiden, pyyhkeiden ja päällysvaatteiden tiuhas vaihtelu, tuulettaminen ja kaiken kosketeltavan pyyhkiminen lienee auttanut. Varpua olen myös imettänyt entiseen malliin, jotta saa tärkeitä vasta-aineita. Sunnuntaihin saakka tarkkaillaan vielä kaikkien vointia ja siihen saakka minä hiipparoin hengityssuojaimessa ja nukun tuolla keittiön nurkassa.
Mutta huomenna saan tarrakaupan taas käyntiin “assistentin avulla” ja perjantaina hoituu tötteröt ja kuoret postiin. Eikun tilamaan!
Kuvaksi laitan tuollaisen nätin tuntemattoman ruudun. Olen ottanut sen jostain talteen, kun kankaat ovat niin sööttejä. Nyt ei vaan hajuakaan mistä tuo on. Jos joku tunnistaa, niin kerro tok.

Jatkoa: Kiitos Pia, mysteeri selvisi! Kyseessä Mae Engelgeerin ihanat rusettityynyt ja huovat.

3 thoughts on “Tsirp, tsirp!

  1. Noin salakavalastiko se tauti tuleekin, luulin että iskee kerralla. Olisi ne pienten vauvojen äidit kyllä voinut rokotuttaa. Muistaa omilta raskausajoilta, kuinka raskausaikana paapottin synnytykseen asti, mutta synnytyksen jälkeen sitten jätettiin kuin nalli kalliolle…Paranemisia ja jaksamista.

Leave a Reply