Lisää joululahjamietintämyssyyn

6 thoughts on “Lisää joululahjamietintämyssyyn

  1. Sienituoli on meillä hankintalistalla Annille. En tiedä, kenen tekemiä Salakaupan sienituolit ovat, mutta me ajattelimme hommata tämän perinteisen vankilassa valmistetun: http://www.vankeinhoito.fi/26594.htmLastentuoleihin kun päästiin, niin millaisen syöttötuolin aijotte hankkia Varpulle? Valinnanvaraa on, ja me juuri pähkäilemme, hankimmeko käytettynä jonkun kalliimman vai jonkun halvemman Ikea-version…

  2. Meillä sienijakkara tilauksessa. Naapurikaupungissa toimiva kehitysvammaisten työpaja valmistaa ko.jakkaran. Tosin puuvalmiina ja minä maalaan sen sitten itse. Halusin niin. Kun värikään ei vielä selvillä. MustaRousku-jakkarakin olisi ihan kiva tuon perinteisen punaisen rinnalla. Aa:t – paljonko maksaa vankeinhoidon kautta ko.jakkara?

  3. RuusuLiisa: hinta on käsittääkseni jossain 30 kieppeillä. Salakaupan tatti on kyllä hienompi ja sirompi ja kivemman värinenkin. Oijoi, nyt tuli tenkkapoo.

  4. Tykkään sienijakkarasta kovasti, tosin vielä hauskempi se on mielestäni kärpässienenä. Voisinpa tehdä joululahjaostoksia Salakaupassa! Tuo lasten pingviinikerrasto/asu saisi varmaan kummipojan sekoamaan, koska poika on suuri Pingu-fani; sääli, että olen päätoiminen opiskelija, eikä budjettini taida siihen venyä…

  5. Salakauppa on kyllä ihana! Tattijakkara olis ihana mut toivelistalla taitaa olla ekana niiden BibimBag. Täydellinen.Kettu

Leave a Reply