Inkailusta kelimeihinEn tiedä mitä minulle on tapahtumassa. Olen menettänyt sydämeni täysin kelim-matoille. En siis hurahtamassa itämaisiin buduaarisisustuksiin vaan mattojen tuomaan tuntuun. Sellainen kontrasti ja lämpö moderniin, pelkistettyyn sisustukseen. “Lämpöä sisustukseen”, kääk, en ois ikinä uskonut itse sanovan noin. Taidan keski-ikäistyä.

Kuvat Emmas db, Skönäri, Tikau, Sydsvenskan ja Ikea.

5 thoughts on “Inkailusta kelimeihin

  1. Voi toi eka kuva on mulla visussa tallessa ja inspiraationlähteenä! Mäkin oon kauhukseni huomannut, että sydän on alkanut sykkiä kelim-matoille. Hurjaa. Taitaa tosiaan tuo keski-ikä lähestyä.

  2. Niin minäkin! Olen viimeaikoina haavesisustanut tulevaisuuden kotiini 50-luvun huonekaluja ja kelim-mattoja.Mutta kummakos se, että sinulla on hyvä maku, kun kerran olen ostamassa sinulta kynttilänjalkaakin. 🙂 (Palaan asiaan kun saan päätettyä, mikä on seuraavan Helsinginvierailun ajankohta…)

Leave a Reply