Habitat myynnissä.


Habitat on sitten pistetty myyntiin. Ikean ja Habitatin omistava Kampradin perhe ei lienee saanut tarpeeksi ropoja kirstuun, joten kaupaksi vaan. Voi harmin paikka. Toivottavasti löytyisi hyvä jatkaja, ettei koko homma nyt sitten lopu kokonaan. Pitää vissiin hamstrata maustepurkkeja, jos niitä ei enää 5 vuoden päästä saa, he. Oikeasti voisi hankkia seuraavaan kotiin tuon Deena-pöydän. Miellyttää minua. Luin vielä Habitatin uutissivuja aiheeseen liittyen – mistä ei mitn kuitenkaan löytynyt – mutta sielläpä oli julkistettuna kesällä järjestetyn suunnittelukilpailun voittaja. Ja hällä suomalainen nimi, jihaa, hyvä Nina Kuosmanen, hyvä Suomi.

4 thoughts on “Habitat myynnissä.

  1. Ja tuohon päälle Secto-valaisin! Tai oikeastaan mikä vaan Seppo Koho -valaisimista. Sopis kun nenä päähän!Ikävä tuo Habitat-uutinen. On ollut suosikki-shoppailukohteemme useammalla ulkomaanmatkalla. Viimeksi kesällä Pariisissa tuli juostua useammassa myymälässä ja hankittua tavara poikineen. Ja vielä alennusmyynneistä! 🙂

  2. Haluaisin nähdä tuon pöydän käytössä, on se niiiin hieno :)Laitoin muuten blogiini kiitoksen sinulle, käy kurkkaamassa se sieltä.Mukavata syysviikonloppua, nauttikaa vimoisista hetkistä kesäaikaa 2009 🙂

Leave a Reply