Villatakki ja vattumelbaa
Tänä aamuna tuli mummi vaunuttelemaan Vn kanssa, jotta äiti pääsi hammaslääkärille. Oli nimittäin narskuteltu öisin niin, että oikein leuat on kipeenä. No se siitä, mukavampi juttu oli mummin tuliainen. Hän osti Pieksämäeltä kirpparilta Vlle tuon ihanan käsinneulotun villatakin ja kunnosti sen. Muutamat langat sisään, hyvä prässäys, uudet napit ja villatakki on jälleen priima. Rakastuin noihin väreihin, kiitos mummi!

Sävy sävyyn sopii tuo leipomani juustokakku. Löysin reseptin jostain naistenlehdestä, oisko ollut mimmit…Aivan täydellisen hyvää ja itse tekemä vadelmamelba kanssa!

7 thoughts on “Villatakki ja vattumelbaa

  1. Oletko hankkimassa hammaskiskon tuohon narskutteluun? Suosittelen. Itsellä auttoi paljon päänsärkyihin ja huomaan selvästi leukojeni rentoutuneen. Mutta onhan se tietysti tosi viehkeätä laittaa hammaskisko suuhun joka ilta ennen nukkumaanmenoa. Tosi seksikästä!

  2. Juu kisko on olemassa ja hyvässä tallessa kylppärin kaapissa =) Mä jotenkin laiskistuin sen pitämiseen ja taas hammaslääkäri antoi tupen rapinat. Pakko ottaa käyttöön uudelleen. Juu se on tosi seksikästä, kun nukkumaan mennessä jättää rillit yöpöydälle ja vaihtaa toisen apuvälineen suuhun. Sitä ei pitsiyökkäri pelasta.

  3. Jep, täälläkin ollaan seksikkäänä joka yö kiskot suussa…Poikaystäväni kutsuu kiskoja Jutaksi koska näytän ihan Jutta Urpilaiselta kun hymyilen ne suussa. Joka miehen unelma.Ihana toi villis!Kettu

  4. Moi!Löysin blogiisi vasta äskettäin ja lueskelin tässä näitä sinun vanhempiakin postauksia. Tässä kohtaa oli kommentin paikka. 🙂 Satutko tietämään oliko tuossa villatakissa aikaisemmin punaiset Muumiaiheiset napit? Tuollainen tismalleen samanlainen (mutta siis niillä muuminapeilla) lämmitti kolmea lastani ennen kuin kävi pieneksi. Ja vein sen sitten myytäväksi pieksämäkeläiselle kirpparille. Se on äitini neuloma.Jos villatakki on sama, mitä vahvasti epäilen, olen enemmän kuin iloinen, että se on löytänyt tiensä Varpua lämmittämään. 🙂

  5. Anonyymi!! OLI!!! Uskomaton sattuma. Villatakki on edelleen meillä kovassa käytössä, se kun on villaa, niin ei mene miksikään! Kiitokset äidillesi <3

  6. Aivan mahtavaa!! Oikeasti on kyllä tosi hauska kuulla jonkun kiertoon laittamansa vaatteen elämän jatkosta. 🙂 Luulen, että tämä saattaa jäädä hyvinkin ainutkertaiseksi tapahtumaksi. Kiitokset välitetty eteenpäin, oli meidän mummo hämmästynyt hänkin. 🙂

Leave a Reply