Thomas Sandellia sun muuta

Luin tuossa uusinta Elle Interiöriä ja ihastuin yhteen Thomas Sandellin suunnittelemaan mattoon. Se näyttää ihan lapsen piirroksesta suurennetuilta kalansuomuilta. Niin saattaa ollakin. Matto on villaa ja silkkiä ja valmistajana Asplund, joten tuskin tulee ihan näinä päivinä meille. Mutta haaveilla saa.
Edullisempaa Sandellia saattaa löytyä meidän aika monen kodista. Kuinkas moni omistaa (tai on heittänyt jo mäkeen) tuon Ikean herätyskellon? Minulla ei sitä ikinä ollutkaan, mutta netti väittää, että se on Thomasin suunnittelema. Keillä se on, pitäkää tallessa.
Asiasta seinään. Tai no ehkä lattialle. Surffatessa tuli vastaan aivan ihastuttavat leikkipalikat. Ne on käsittääkseni pahvia ja voi sitten piirrellä mieleisen näköisiksi. Niiden takana on Tsubota Pearl.

2 thoughts on “Thomas Sandellia sun muuta

Leave a Reply