Aterin poikineen
Lauantaina alkoi Iittalan iik-päivät. Heitin eka mainoslippusen roskiin, kunnes hoksasin, että siellä on meidän ruokailuvälinesetti tosi halvalla. Normaalisti Citteriot maksavat 139 e / 16 kpl, mutta nyt loota oli 85 e. Pakkohan sitä oli suunnata Arabiaan. Mukaan tarttui myös jätti-iso Teeman valkoinen kulho, vain 22 e (norm. 39 e).

Uusien aterimien innoittamana järkkäsin tuon välinelaatikon. Nuo Orthexin lokerikot olen ostanut aikanaan Kodin Ykkösestä. Käteviä kuin mitkä, kun niistä voi koota mieleisen kokoisen setin. Minä laitoin kaikki vetolaatikot kerralla ja hyvin ovat järjestyksessä pysyneet. Pitäisi muuten joku päivä pistää astianpesukoneeseen ja katsoa kuinka käy.
Kun oli Pieksämäellä, meille oli ilmestynyt ihana juureslähetys miehen sukulaisilta. Pian pääsen tekemään Vlle soseita, hiphei! Ovat muuten niin luomua, kun luomu voi olla ja maistuu ihan toiselta kuin kaupan laareista. Järkkäsin sitten nuo juureksetkin.

4 thoughts on “Aterin poikineen

  1. Tiedätkö myydäänkö noita orthexin laatikoita vielä? Tarvitsisin sellaisen lootan, johon voisi lajitella lastat, kauhat yms. Tavallisiin aterinlokeroihin nehän eivät mahdu. Kooutut asumisuutiset täältä

  2. Kyllä Nattuli myydään. Ja niillä on sellasta suurempaakin kokoa just lastoille ja kauhoille jne. Voisin kuvata noi loputkin laarit, niin näkyy se isompikin koko.

Leave a Reply