Uusi säästämisen kohde


Tämä minun vanhan kierrättäminen ja kolikoiksi muuttaminen jatkuu. Pistin taasen satsin vaatteita myyntiin ja sain varattua vihdoin myös kirppispöydän. Edellisen myyntipuuskan voitoilla saimme tilattua Vlle sen Hang it allin ja nyt päätin toteuttaa pitkäaikaisen järkkärin toiveen. Jos kauppa käy, meille tulee Uten silo II ja tietenkin valkoisena. Tilausaika Ambientilta on Vitroille 4 viikkoa, joten lokakuun alussa tilattu naulakko saapunee kuun viimeisenä perjantaina. Taidan odottaa sen lähetyksen alennuskupongin toivossa. Eihän sitä tiedä, jos sinne on joukkoon alelipuke sujautettu – harmittaa sitten, jos jää käyttämättömäksi. Toisaalta siihen mennessä on jo ehkä kertynyt riittävästi hiluja lippaaseenkin. Uten maksaa tuolla postareineen 244 e.

Tästä vanhan tavaran pois myymisestä tulee tavattoman hyvä mieli. Lojuvat nyssäkät katoavat ja euro kerrallaan saa toteutettua haaveostoksia. Olen koukussa!

7 thoughts on “Uusi säästämisen kohde

  1. Tervehdys! Olen vasta löytänyt blogisi, ja heti näytti siltä, että alan seuraamaan. Oheista toimintatapaa alan minäkin noudattamaan tarkemin, kiitos vinkistä. Ja Uten valkoisena saa tulla meillekin:)

  2. Tuossa onkin ideaa. Paljon motivoivampaa myydä kirppistavaraa jos etukäteen päättää ostavansa voitolla jotain luksusta. Täytyykin kypsytellä ideaa. Yleensä vain laiskasti roudaan kierrätyskeskukseen tai annan eteenpäin.

  3. Juu, tää on hauskaa. Pidän kirjaa myydystä ja vähentelen aina unelmatuotteen hinnasta. "Puutuu 198 e", hih.Aino ja Anni, luotan ihan tuohon Huuto.nettiin, sinne laitoin vaatteet. Se on helpoin paikka tuon raahaamisen suhteen. Jämien kanssa sitten kirpputorille myöhemmin.

Leave a Reply